MijnNBB

Via www.mijnnbb.nl is de NBB-ledenadministratie direct toegankelijk geworden voor leden en clubbestuurders. Leden kunnen hun eigen gegevens raadplegen en wijzigen. De secretaris van een bridgevereniging kan nu zelf het ledenbestand online onderhouden in de NBB-ledenadministratie en hoeft dus niet meer zelf een apart ledenbestand bij te houden.
Er kunnen veel gegevens worden vastgelegd, bijvoorbeeld voornamen. Er zijn eenvoudige en flexibele downloadmogelijkheden gemaakt voor ledenlijsten, meesterpunten of het NBB-Rekenprogramma.
Zodra u inlogt op www.mijnnbb.nl met uw NBB-nummer zal het systeem u herkennen en automatisch toegang geven tot de mogelijkheden die bij uw eventuele functie(s) horen, zoals het muteren van (uw eigen) gegevens of het opvragen van verenigingsgegevens. Als een clublid bijvoorbeeld een nieuwe clubfunctie krijgt, of van een tweede vereniging lid wordt, worden automatisch de toegangsmogelijkheden van zijn persoonlijke login aangepast.

Wachtwoord
Om uw persoonlijke inloggegevens op te vragen gaat u naar www.mijnnbb.nl - wachtwoord opvragen en nadat u uw lidnummer hebt ingevuld worden de gegevens verzonden naar het mailadres dat bij de NBB van u bekend is.
Als er geen mailadres van u bekend is bij de NBB kunt u uw wachtwoord pas opvragen nadat u uw mailadres hebt doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de secretaris van uw vereniging, die het mailadres zelf direct in de NBB-ledenadministratie kan zetten. Het wachtwoord dat u ontvangt is hoofdlettergevoelig. Neem het exact over, anders wordt het niet geaccepteerd. Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd kunt u direct het wachtwoord vervangen voor een persoonlijk wachtwoord.

Mijnnbb uitleg

Lid aanmelden/afmelden
Nadat u bent ingelogd op www.mijnnbb.nl kunt u gaan naar het tabblad vereniging. Daar ziet u de eerste 15 leden van uw club. Vlak daarboven staat een knop met ‘lid aanmelden’.  

leden aanmelden


Na de vraag of een lid bekend is bij de bond komt er een nieuw scherm waar u de gegevens kunt invullen. Let op, u kunt niet zelf het adres invoeren, het systeem werkt met postcode en huisnummer. Het adres wordt er dan vanzelf bijgezocht.   

Achter een lid staan 2 icoontjes. Eéntje met een kruisje, dat is om het lid af te melden en het andere icoontje is om de gegevens van een lid te wijzigen.

icoontjes

Ledenlijst opvragen
Als u inlogt op www.mijnnbb.nl moet u naar het tabblad vereniging gaan. Daar staan de eerste 15 namen van de ledenlijst. Boven die namen staat een knop met "gegevens exporteren".
exporterenAls u daar op klikt wordt er een nieuw scherm geopend. Hier kunt u de gegevens exporteren. Als u op kolommen klikt krijgt u links een lijst van beschikbare gegevens en rechts een lijst van kolommen die geexporteerd gaan worden.

exporteren


Een functie afnemen of toewijzen
Ga naar het tabblad vereniging

functionarissen

Klik op functionarissen

Klik op 'functies toewijzen', nu is de ledenlijst te zien. Hier wordt het lid dat een functie krijgt geselecteerd en nadat er op volgende wordt geklikt kan er gekozen worden welke functie die persoon moet krijgen.
Door op het icoontje met het rode kruisje achter een functionaris te klikken wordt de functie ontnomen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het gebruik van www.mijnnbb.nl dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 030-2759909 of 030-2759916