NK Minibridge 2014

Zondag 25 mei werd het NK Minibridge gespeeld. Een iets lagere opkomst (door vakantiespreiding en sporttoernooien) dan andere jaren, maar toch een heel gezellig toernooi. 

Winnaars NK Minibridge 2014

 Nummers 2 NK Mininbridge 2014
De eerste plaats was voor Arjen Achten en Milan Klein uit Wijchen, met 68,65%. Gedeeld tweede werden Freek Pittens en Michiel van Soest, ook uit Wijchen, en Jort Bressers en Lotte Olthof uit Ruurlo met 59,52%.

Voor de uitslag klik hier.

NK Jeugdviertallen 2014


Op zondag 30 november werden in NDC Den Hommel in Utrecht de NK's viertallen voor junioren (t/m 25) en aspiranten (t/m 20) gespeeld. De winnaars zijn:
Junioren (v.l.n.r.): Adriaan Lucassen, Arjen de Haas, Koos van der Vegt, Joost Coenen.
Aspiranten (v.l.n.r.): Guy Mendes de León, Luc Tijssen, Thibo Sprinkhuizen, Veri Kiljan.
De uitslagen staan op de NBB-uitslagenpagina.

NK voor jeugdparen 2015

Op zondag 22 maart werd in NDC Den Hommel in Utrecht het NK voor jeugdparen gespeeld.
De kampioenen zijn Tom van Overbeeke - Tobias Polak (junioren, foto midden achter), Veri Kiljan - Luc Tijssen (aspiranten), Ronald Goor - Dieter Goudzwaard (pupillen).

Na jaren van teruglopende deelnemersaantallen waren er dit jaar weer verheugend meer paren: 21 bij de junioren (tot 25 jaar), 13 bij de aspiranten (tot 20), 18 bij de pupillen (tot 15) en 52 (minibridge).
Complete uitslagen van junioren, aspiranten en pupillen vindt u op de NBB-uitslagenpagina.

Scholenkampioenschap Minibridge 2015

Op zondag 22 maart werd in NDC Den Hommel in Utrecht het minibridgekampioenschap voor scholen gespeeld.
De nieuwe kampioen werd OBS het Woudhuis 2 (Apeldoorn). Het winnende team (foto) bestond uit Jasper Gruppelaar & Laure Oortwijn en Tim Oosterhuis & Caroline Strohm.
Tweede werd OBS de Biezenkring uit Dongen en derde De Meulebeekschool uit Oostrum (L).

Klik hier voor de uitslag.

Klik hier voor foto's van het scholenkampioenschap

Denktank Arnhem actief met jeugddag en 4t-toernooi

Ben je jeugd(ig) en bridge je graag? Kom dan op zaterdag 18 april naar de jeugddag in De DenkTank in Arnhem! Open voor alle jeugdige spelers, aspiranten en studenten! Je hoeft geen team te hebben. Als je geen partner of andere paren weet, geef je dan gewoon individueel op en dan word je ingedeeld in een leuk team.
Het Interbridge viertallentoernooi is elk jaar een groot succes. Op 6 juni kunt u weer meedoen aan dit uitstekend georganiseerde en gezellige viertallentoernooi in De Denktank waar spelers uit alle klassen aan mee kunnen doen.
Klik hier voor meer informatie over beide evenementen.

White House Junior Internationals 2015

Zweden is de winnaar van het White House Junior Internationals (WHJI) dat van 29 maart tot en met 3 april voor de 23ste keer werd georganiseerd. In de finale werd Polen met 98-73 verslagen. Zestien landen vaardigden 24 jeugdteams af naar het Het Witte Huis in Amsterdam.
Maandag en dinsdag waren de kwalificaties in twee groepen van twaalf, woensdag de kwartfinales en donderdag de halve finales. Meer informatie: website WHJI, stand (ranking) in de kwartfinales, meer uitslagen (more results), dagboek Kees Tammens.

EK voor studenten 2015

Van 31 augustus tot 6 september wordt in Warschau (Polen) het EK bridge voor studenten georganiseerd. De NBB zal daar geen officieel team naar afvaardigen. Wel is het mogelijk dat studenten op eigen gelegenheid gaan maar er zal geen financiële ondersteuning zijn van de NBB of Topbridge.
Hier vind je de beschikbare informatie. De daarin genoemde deadline is verlengd maar niet is gepubliceerd tot wanneer dat is.
Nadere informatie bij Marc van Beijsterveldt op het bondsbureau: 030-2759968 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bridge op Twitter...