White House Junior Internationals 2015

Van 29 maart tot 3 april wordt voor de 23ste keer het White House Junior Internationals (WHJI) georganiseerd. Organisator Kees Tammens is blij dat maar liefst zestien landen jeugdteams naar Amsterdam hebben afgevaardigd.
Het is zeker de moeite waard om Het Witte Huis volgende week te bezoeken om met eigen ogen te zien hoe enthousiast, en hoe goed, er door de jeugd gespeeld wordt.
Op BBO wordt van elke ronde één wedstrijd live uitgezonden.
Informatie: Website WHJI, Uitslagen (Results), Dagboek Kees Tammens.

Scholenkampioenschap Minibridge 2015

Op zondag 22 maart werd in NDC Den Hommel in Utrecht het minibridgekampioenschap voor scholen gespeeld.
De nieuwe kampioen werd OBS het Woudhuis 2 (Apeldoorn). Het winnende team (foto) bestond uit Jasper Gruppelaar & Laure Oortwijn en Tim Oosterhuis & Caroline Strohm.
Tweede werd OBS de Biezenkring uit Dongen en derde De Meulebeekschool uit Oostrum (L).

Klik hier voor de uitslag.

Klik hier voor foto's van het scholenkampioenschap

NK voor jeugdparen 2015

Op zondag 22 maart werd in NDC Den Hommel in Utrecht het NK voor jeugdparen gespeeld.
De kampioenen zijn Tom van Overbeeke - Tobias Polak (junioren, foto midden achter), Veri Kiljan - Luc Tijssen (aspiranten), Ronald Goor - Dieter Goudzwaard (pupillen).

Na jaren van teruglopende deelnemersaantallen waren er dit jaar weer verheugend meer paren: 21 bij de junioren (tot 25 jaar), 13 bij de aspiranten (tot 20), 18 bij de pupillen (tot 15) en 52 (minibridge).
Complete uitslagen van junioren, aspiranten en pupillen vindt u op de NBB-uitslagenpagina.

Jeugddag in Denktank Arnhem

Ben je jeugd(ig) en bridge je graag? Kom dan op zaterdag 18 april naar De DenkTank in Arnhem! Dan is daar een jeugddag met een heel bijzonder (Europees) karakter. Open voor alle jeugdige spelers, aspiranten en studenten!
Je hoeft geen team te hebben. Als je geen partner of andere paren weet, geef je dan gewoon individueel op en dan word je ingedeeld in een leuk team. Klik hier voor meer informatie.

NK Minibridge 2014

Zondag 25 mei werd het NK Minibridge gespeeld. Een iets lagere opkomst (door vakantiespreiding en sporttoernooien) dan andere jaren, maar toch een heel gezellig toernooi. 

Winnaars NK Minibridge 2014

 Nummers 2 NK Mininbridge 2014
De eerste plaats was voor Arjen Achten en Milan Klein uit Wijchen, met 68,65%. Gedeeld tweede werden Freek Pittens en Michiel van Soest, ook uit Wijchen, en Jort Bressers en Lotte Olthof uit Ruurlo met 59,52%.

Voor de uitslag klik hier.

NK Jeugdviertallen 2014


Op zondag 30 november werden in NDC Den Hommel in Utrecht de NK's viertallen voor junioren (t/m 25) en aspiranten (t/m 20) gespeeld. De winnaars zijn:
Junioren (v.l.n.r.): Adriaan Lucassen, Arjen de Haas, Koos van der Vegt, Joost Coenen.
Aspiranten (v.l.n.r.): Guy Mendes de León, Luc Tijssen, Thibo Sprinkhuizen, Veri Kiljan.
De uitslagen staan op de NBB-uitslagenpagina.

Bridge op Twitter...