Jeugd Paren Kampioenschap 2014

Zondag 16 maart werden in het nationaal Denksportcentrum Den Hommel in Utrecht de jeugdparenkampioenschappen gespeeld. Er waren drie categorieën: junioren (t/m 25 jaar), aspiranten (t/m 20 jaar) en pupillen (t/m 15 jaar). Via de NBB-uitslagenpagina kunt u de uitslagen bekijken.
Lees hier het verslag van Kees Tammens.

Klik hier voor de winnaars en de foto's

Scholenkampioenschap 2014

Winnaars scholenkampioenschap 2014Zondag 16 maart 2014 werd in het Nationaal Denksportcentrum Den Hommel in Utrecht het scholenkampioenschap Minibridge gehouden.
Winnaar werd de OBS de Biezenkring uit Dongen. Voor deze school speelden Gijs IJpelaar met Wendy van der List en Joris IJpelaar met Biene Spijkers.
Tweede werd het eerste team van de De Burgst uit Breda en derde het team van OBS het Woudhuis uit Apeldoorn.

Voor de volledige uitslag klik hier.

NK Minibridge 2014

Zondag 25 mei werd het NK Minibridge gespeeld. Een iets lagere opkomst (door vakantiespreiding en sporttoernooien) dan andere jaren, maar toch een heel gezellig toernooi. 

Winnaars NK Minibridge 2014

 Nummers 2 NK Mininbridge 2014
De eerste plaats was voor Arjen Achten en Milan Klein uit Wijchen, met 68,65%. Gedeeld tweede werden Freek Pittens en Michiel van Soest, ook uit Wijchen, en Jort Bressers en Lotte Olthof uit Ruurlo met 59,52%.

Voor de uitslag klik hier.

NK Jeugdviertallen 2014


Op zondag 30 november werden in NDC Den Hommel in Utrecht de NK's viertallen voor junioren (t/m 25) en aspiranten (t/m 20) gespeeld. De winnaars zijn:
Junioren (v.l.n.r.): Adriaan Lucassen, Arjen de Haas, Koos van der Vegt, Joost Coenen.
Aspiranten (v.l.n.r.): Guy Mendes de León, Luc Tijssen, Thibo Sprinkhuizen, Veri Kiljan.
De uitslagen staan op de NBB-uitslagenpagina.

Bridge op Twitter...