Finale Witte Huis Topcircuit


Oscar Nettl (links) en Maarten Schollaardt (midden) zijn de winnaars van het Witte Huis Topcircuit. In de finale lieten ze met +66 impen de andere paren achter zich.

Tweede, na een enorme eindsprint, werden Berend van den Bos en Joris van Lankveld (+44), derde Vincent Ramondt - Berry Westra (+42).
Tijdens de prijsuitreiking maakten Herman Drenkelford en Max Abram bekend dat het Witte Huis ook volgend jaar weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De finale werd op zaterdag 1 en zondag 2 maart in het Witte Huis in Amsterdam gespeeld. Zestien paren plaatsten zich via vier voorronden om te spelen voor de hoofdprijs van € 5000.
Alle uitslagen (results) vindt u hier.
Bekijk hier een interview van IMP met Herman Drenkelford, waarbij ook de opstellingen van Het Witte Huis 1 en 2 voor het komende seizoen bekend gemaakt worden.

Klik hier voor de deelnemers en hun systeemkaarten.

4e voorronde Witte Huis Topcircuit

Op zaterdag 8 februari werd in NDC Den Hommel in Utrecht de vierde voorronde van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Winnaars werden de Groningers Niels de Groot en Jaap Stomphorst met +97 imp. Bij de eerste drie voorronden eindigde steeds een 'Utrechts' paar op de eerste plaats. Tweede werden Paul Cardwell en Jan Verhees, derde Gerard Creemers en Bart Meerdink.
Na vandaag is bekend welke zestien paren de finale op 1 en 2 maart, in het Witte Huis in Amsterdam, zullen spelen. De totaalstand na de vierde voorronde staat hier. De resultaten van alle voorronden vindt u op de NBB-uitslagenpagina.
De eerste voorronde werd gewonnen door Rob van den Bergh en Dennis Kruis (+92 imp), de tweede door Marcel Swidde en Henk Willemsens (+109 imp), de derde door Chris ten Kate en Huub van der Wouden (+79 imp).

3e voorronde Witte Huis Topcircuit

Op zaterdag 18 januari werd in NDC Den Hommel in Utrecht de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Winnaars werden Chris ten Kate en Huub van der Wouden (+79 imp), op de tweede plaats eindigden Vincent Ramondt en Berry Westra, derde Ad Oskam en Jan de Winter.
De resultaten vindt u op de NBB-uitslagenpagina. De totaalstand na de derde voorronde staat hier.
De eerste voorronde werd gewonnen door Rob van den Bergh en Dennis Kruis (+92 imp), de tweede door Marcel Swidde en Henk Willemsens (+109 imp).

2e voorronde Witte Huis Topcircuit

Op zaterdag 14 december werd in NDC Den Hommel in Utrecht de tweede voorronde van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. De eerste plaats was voor Marcel Swidde en Henk Willemsens van het Utrechtse BC Star met maar liefst 109 imp. Tweede werden Oscar Nettl en Maarten Schollaardt, derde Bob Drijver en Ruud von Seida.
De resultaten vindt u op de NBB-uitslagenpagina. De tussenstand na de tweede voorronde staat hier.
Lees hier de mini-quiz van Kees Tammens.

1ste voorronde Witte Huis Topcircuit

Op zondag 3 november is in NDC Den Hommel in Utrecht de eerste voorronde van het Witte Huis Topcircuit gewonnen door Rob van den Bergh en Dennis Kruis. Zij werden op de voet gevolgd door de aspiranten Bob Donkersloot en Pim Coppens.
Alle resultaten vindt u op de NBB-uitslagenpagina. De tussenstand na de eerste voorronde staat hier.

Finale Witte Huis Topcircuit 2013

foto: Louk Herber

Chris ten Kate en Huub van der Wouden (BC Oog in Al, Utrecht) zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2013. In de laatste ronde haalden ze Richard Ritmeijer en Magdaléna Tichá in, die vrijwel het hele weekend aan de leiding gingen. Derde werden Ruurd Riewald en Ruud von Seida.
De finale werd op zaterdag 2 en zondag 3 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. Zestien van de sterkste Nederlandse paren speelden vijftien ronden van zes spellen, in de strijd om de hoofdprijs van € 5.000.
Tijdens de prijsuitreiking maakte Herman Drenkelford bekend dat het Witte Huis ook volgend seizoen weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De resultaten staan op de uitslagenpagina van de NBB. De eindstand van de kwalificaties na vier voorronden vindt u hier.

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2011-2012

Het Witte HuisDe finale van het Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Berend van den Bos & Joris van Lankveld.
Tweede werden Jan Jansma & Gert-Jan Paullissen, derde Anton Maas en Chris Niemeijer.
De finale werd op zaterdag 3 en zondag 4 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. De uitslagen vindt u op de NBB-uitslagenpagina, de deelnemende paren en de eindstand van de voorronden vindt u hier.

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2010-2011


Het Witte HuisDankzij de ondersteuning door Het Witte Huis (Amsterdam) werd ook in het seizoen 2010-2011 Het Witte Huis Topcircuit georganiseerd.
De finale was op zaterdag 5 en zondag 6 maart in Het Witte Huis in Amsterdam.Bob Drijver en Tim Verbeek (midden op de foto) wonnen met +128 imp. Ricco van Prooijen - Louk Verhees (links op de foto) werden tweede (+49), Maarten Kokkes - Hans Uijting (+34) eindigden op de derde plaats. Hier vindt u de uitslagen (results).

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2009-2010

Witte HuisDe junioren Aarnout Helmich en Gerbrand Hop zijn de verrassende winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2010 die op zaterdag 6 en zondag 7 maart werd gehouden in het Witte Huis te Amsterdam. Ze bleven Maarten Schollaardt en Meike Wortel 10 imp voor, de derde plaats was voor vrouweninternationals Martine Verbeek en Wietske van Zwol.
Alle resultaten vind je hier.

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2008-2009

Sjoert Brink (links) en Bas Drijver (rechts) winnen het Topcircuit 2009. Max Abram reikte de prijzen uit (foto: Bridge Magazine IMP)Witte Huis
Op zaterdag 7 en zondag 8 maart werd in het Witte Huis (IJsbaanpad in Amsterdam) de finale van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Op de eerste plaats eindigden Sjoert Brink & Bas Drijver (+90 imp), tweede werden Berry Westra & Vincent Ramondt (+66), derde Bob Drijver en Merijn Groenenboom (+47).
Alle resultaten zijn te vinden op de Uitslagenservice van de NBB. Op de foto v.l.n.r. Sjoert Brink, Max Abram en Bas Drijver (foto Bridge Magazine IMP). Max Abram is samen met Herman Drenkelford de oprichter van Denksportcentrum het Witte Huis en sponsor van het Witte Huis Topcircuit.