Witte Huis Topcircuit 2015-2016

Ook in het seizoen 2015-2016 organiseert Topbridge met belangrijke ondersteuning door Het Witte Huis weer het Witte Huis Topcircuit. 79 paren maakten gebruik van de mogelijkheid zich aan te melden, het reglementaire maximum van 68 werd toegelaten. Deze paren kunnen zich inschrijven t/m zondag 18 oktober. Van paren die zich dan niet hebben ingeschreven vervalt mogelijk de hun toegekende plaats.
De deelnemerslijst vindt u hier, het reglement hier. De eerste voorronde is op zondag 25 oktober, volgende voorronden zijn op de zaterdagen 14 november, 19 december en 16 januari, aanvang 10:30 uur.

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2014-2015

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart werd in Het Witte Huis in Amsterdam de finale van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Er deden zestien paren mee die vijftien ronden van zes spellen speelden. De resultaten vindt u op de NBB-uitslagenpaginade eindstand van de kwalificatie na vier voorrondes staat hier.

 

De winnaars zijn Bob Drijver (Rotterdam) en Bart Nab (Tilburg), op de tweede plaats eindigden Jacco Hop en Meike Wortel, derde werden Marco ter Laare en Linda Molle.

 

   

  

Klik hier voor meer informatie (o.m. systeemkaarten / system cards)

Witte Huis Topcircuit voorronde 4

Op zaterdag 7 februari werd in NDC Den Hommel in Utrecht de vierde en laatste voorronde van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Winnaars zijn Rob van den Bergh - Ricardo Westerbeek (93 imp), op de tweede plaats eindigden Yke Smit - Jamilla Spangenberg en derde werden Paul Cardwell - Jan Verhees.
De uitslagen vindt u op de NBB-uitslagenpagina, de eindstand na de vierde voorronde staat hierZestien paren spelen de finale op 7 en 8 maart in het Witte Huis in Amsterdam.
De eerste voorronde werd gewonnen door Bob Drijver en Bart Nab (84 imp), de tweede door Ernst Wackwitz en Chris Westerbeek (92 imp), de derde door Mas Koekenbier en Rob Wijman (94 imp).

Witte Huis Topcircuit voorronde 3

Op zaterdag 17 januari werd in NDC Den Hommel in Utrecht de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. De winnaars zijn Mas Koekenbier en Rob Wijman, ze scoorden 94 imp. Tweede werden Frank en Ton Bakkeren, derde Berend van den Bos en Joris van Lankveld.
De uitslagen vindt u op de NBB-uitslagenpagina, de totaalstand na de derde voorronde staat hier.
De eerste voorronde werd gewonnen door Bob Drijver en Bart Nab (84 imp), de tweede door Ernst Wackwitz en Chris Westerbeek (92 imp).

Witte Huis Topcircuit voorronde 2

Ernst Wackwitz (Utrecht) en Chris Westerbeek (Delft) zijn de winnaars van de tweede voorronde van het Witte Huis Topcircuit die op zaterdag 13 december in NDC Den Hommel in Utrecht werd gespeeld. Op de gedeelde tweede/derde plaats eindigden Cor Balfoort - Simon de Wijs en Jeroen van de Pol - Kees Scherders. De uitslagen zijn hier te vinden, hier de tussenstand na voorronde 2.
Winnaars van de eerste voorronde op 15 november waren Bob Drijver en Bart Nab. Dit seizoen zijn er weer vier voorronden. Daaraan nemen 68 paren deel die strijden voor de zestien beschikbare plaatsen in de finale die in maart in Het Witte Huis in Amsterdam zal worden gespeeld. Hier vindt u de deelnemerslijst en het reglement.

Witte Huis Topcircuit voorronde 1

Op zaterdag 15 november werd in NDC Den Hommel in Utrecht de eerste van vier voorronden van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Winnaars zijn Bob Drijver (Rotterdam) en Bart Nab (Tilburg), 2e werden Harm Everts en Rieks Mulder, op de gedeeld 3e/4e plaats eindigden Bas Drijver - Tom van Overbeeke en Ernst Wackwitz - Chris Westerbeek.
Dit seizoen nemen 68 paren deel die strijden voor de zestien beschikbare plaatsen in de finale die in maart in Het Witte Huis in Amsterdam zal worden gespeeld. De uitslagen zijn hier te vinden, hier de tussenstand na voorronde 1, de deelnemerslijst en het reglement.

Deelnemers Witte Huis Topcircuit bekend

Het Witte Huis Topcircuit kan zich dit seizoen verheugen in een overweldigende belangstelling. Daarom heeft de organisatie besloten het aantal paren dat wordt toegelaten te verhogen van 60 naar 68. Vandaag is bekend gemaakt welke paren zullen gaan deelnemen aan de vier voorronden waarin gestreden wordt om zestien plaatsen in de finale in het Witte Huis in Amsterdam.
De deelnemerslijst vindt u hier, het reglement hier. De eerste voorronde is op zaterdag 15 november, de finale op 7 en 8 maart.
Het Witte Huis Topcircuit wordt door Topbridge georganiseerd met belangrijke ondersteuning door het Witte Huis uit Amsterdam.

Finale Witte Huis Topcircuit 2013-2014


Oscar Nettl (links) en Maarten Schollaardt (midden) zijn de winnaars van het Witte Huis Topcircuit. In de finale lieten ze met +66 impen de andere paren achter zich.

Tweede, na een enorme eindsprint, werden Berend van den Bos en Joris van Lankveld (+44), derde Vincent Ramondt - Berry Westra (+42).
Tijdens de prijsuitreiking maakten Herman Drenkelford en Max Abram bekend dat het Witte Huis ook volgend jaar weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De finale werd op zaterdag 1 en zondag 2 maart in het Witte Huis in Amsterdam gespeeld. Zestien paren plaatsten zich via vier voorronden om te spelen voor de hoofdprijs van € 5000.
Alle uitslagen (results) vindt u hier.
Bekijk hier een interview van IMP met Herman Drenkelford, waarbij ook de opstellingen van Het Witte Huis 1 en 2 voor het komende seizoen bekend gemaakt worden.

Klik hier voor de deelnemers en hun systeemkaarten.

Finale Witte Huis Topcircuit 2012-2013

foto: Louk Herber

Chris ten Kate en Huub van der Wouden (BC Oog in Al, Utrecht) zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2013. In de laatste ronde haalden ze Richard Ritmeijer en Magdaléna Tichá in, die vrijwel het hele weekend aan de leiding gingen. Derde werden Ruurd Riewald en Ruud von Seida.
De finale werd op zaterdag 2 en zondag 3 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. Zestien van de sterkste Nederlandse paren speelden vijftien ronden van zes spellen, in de strijd om de hoofdprijs van € 5.000.
Tijdens de prijsuitreiking maakte Herman Drenkelford bekend dat het Witte Huis ook volgend seizoen weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De resultaten staan op de uitslagenpagina van de NBB. De eindstand van de kwalificaties na vier voorronden vindt u hier.

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2011-2012

Het Witte HuisDe finale van het Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Berend van den Bos & Joris van Lankveld.
Tweede werden Jan Jansma & Gert-Jan Paullissen, derde Anton Maas en Chris Niemeijer.
De finale werd op zaterdag 3 en zondag 4 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. De uitslagen vindt u op de NBB-uitslagenpagina, de deelnemende paren en de eindstand van de voorronden vindt u hier.

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2010-2011


Het Witte HuisDankzij de ondersteuning door Het Witte Huis (Amsterdam) werd ook in het seizoen 2010-2011 Het Witte Huis Topcircuit georganiseerd.
De finale was op zaterdag 5 en zondag 6 maart in Het Witte Huis in Amsterdam.Bob Drijver en Tim Verbeek (midden op de foto) wonnen met +128 imp. Ricco van Prooijen - Louk Verhees (links op de foto) werden tweede (+49), Maarten Kokkes - Hans Uijting (+34) eindigden op de derde plaats. Hier vindt u de uitslagen (results).

Lees meer...

Finale Witte Huis Topcircuit 2009-2010

Witte HuisDe junioren Aarnout Helmich en Gerbrand Hop zijn de verrassende winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2010 die op zaterdag 6 en zondag 7 maart werd gehouden in het Witte Huis te Amsterdam. Ze bleven Maarten Schollaardt en Meike Wortel 10 imp voor, de derde plaats was voor vrouweninternationals Martine Verbeek en Wietske van Zwol.
Alle resultaten vind je hier.

Lees meer...