Bob Drijver en Bart Nab zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit die op zaterdag 5 en zondag 6 maart in Het Witte Huis in Amsterdam werd gespeeld. Met hun score van 123 imp bleven ze de nrs. 2, Jean Harings - Vincent Kroes, en 3, Danny Molenaar - Tim Verbeek, ruim voor.
Onlangs werden Drijver - Nab gekozen in het Nederlandse EK-team. Bob Drijver maakte tijdens de prijsuitreiking bekend dat zij komend seizoen voor Het Witte Huis zullen gaan spelen.
De resultaten van de finale vindt u op de NBB-uitslagenpaginade eindstand van de kwalificatie na vier voorrondes staat hier.

Richard Ritmeijer en Magdaléna Tichá zijn de winnaars van de vierde voorronde van het Witte Huis Topcircuit op 16 januari. Tweede werden Hendrik Bijker - Dennis Kruis, derde Danny Molenaar - Tim Verbeek. Er deden 58 paren mee, de resultaten staan op de NBB-uitslagenpagina.
Er werd niet alleen gespeeld voor een van de tien geldprijzen die per voorronde beschikbaar zijn (eerste prijs € 1000) maar ook voor de zestien plaatsen in de finale op 5 en 6 maart in het Witte Huis in Amsterdam. De eindstand na vier voorronden staat hier.
De eerste voorronde werd gewonnen door Martin Bootsma en Kees Jan Willemsens (die zich niet voor de finale wisten te plaatsen), de tweede door Jean Harings en Vincent Kroes en de derde door Ernst Wackwitz en Chris Westerbeek.

Ernst Wackwitz en Chris Westerbeek zijn de winnaars van de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit die op 19 december in NDC den Hommel in Utrecht is gespeeld. Tweede werden Tom van Overbeeke en Tobias Polak, derde Rob Helle en Ed Hoogenkamp. Er deden 66 paren mee, de resultaten zijn te vinden zijn op de NBB-uitslagenpagina.
De bijgewerkte tussenstand na drie voorronden staat hier. Na vier voorronden plaatsen de beste zestien paren zich voor de finale, begin maart in het Witte Huis in Amsterdam. De eerste voorronde werd gewonnen door Martin Bootsma en Kees Jan Willemsens, de tweede door Jean Harings en Vincent Kroes.

Jean Harings en Vincent Kroes zijn de winnaars van de tweede voorronde van het Witte Huis Topcircuit die op 14 november in NDC den Hommel in Utrecht werd gespeeld. Op de tweede plaats eindigden Rens Philipsen - Dennis Stuurman, derde werden Aida en Jan Jansma.
Er deden 64 paren uit de Meesterklasse en Eerste Divisie mee. Alle resultaten zijn te vinden op de NBB-uitslagenpagina. De tussenstand na twee voorronden staat hier. Dennis Stuurman schreef een uitgebreid verslag van deze voorronde dat is gepubliceerd in het blog van Kees Tammens.
Na vier voorronden plaatsen de beste 16 paren zich voor de finale, begin maart in het Witte Huis in Amsterdam. De eerste voorronde werd gewonnen door Martin Bootsma en Kees Jan Willemsens.

Martin Bootsma en Kees Jan Willemsens (BC Star, Utrecht) zijn met 91 imp de winnaars van de eerste voorronde van het Witte Huis Topcircuit. Tweede werden Maarten Kokkes en Dafydd Williams (BC Crash, Leiden) met 77 imp, op de derde plaats eindigden Eric Janssen en Eric Laurant (BB Nijmegen) met 73 imp.
Er deden 66 paren uit de Meesterklasse- en Eerste Divisie mee. Alle resultaten zijn te vinden op de NBB-uitslagenpagina.

Ook in het seizoen 2015-2016 organiseert Topbridge met belangrijke ondersteuning door Het Witte Huis weer het Witte Huis Topcircuit. 79 paren maakten gebruik van de mogelijkheid zich aan te melden, het reglementaire maximum van 68 werd toegelaten. Deze paren kunnen zich inschrijven t/m zondag 18 oktober. Van paren die zich dan niet hebben ingeschreven vervalt mogelijk de hun toegekende plaats.
De deelnemerslijst vindt u hier, het reglement hier. De eerste voorronde is op zondag 25 oktober, volgende voorronden zijn op de zaterdagen 14 november, 19 december en 16 januari, aanvang 10:30 uur.

Op zaterdag 7 en zondag 8 maart werd in Het Witte Huis in Amsterdam de finale van het Witte Huis Topcircuit gespeeld. Er deden zestien paren mee die vijftien ronden van zes spellen speelden. De resultaten vindt u op de NBB-uitslagenpaginade eindstand van de kwalificatie na vier voorrondes staat hier.

De winnaars zijn Bob Drijver (Rotterdam) en Bart Nab (Tilburg), op de tweede plaats eindigden Jacco Hop en Meike Wortel, derde werden Marco ter Laare en Linda Molle.


Oscar Nettl (links) en Maarten Schollaardt (midden) zijn de winnaars van het Witte Huis Topcircuit. In de finale lieten ze met +66 impen de andere paren achter zich.

Tweede, na een enorme eindsprint, werden Berend van den Bos en Joris van Lankveld (+44), derde Vincent Ramondt - Berry Westra (+42).
Tijdens de prijsuitreiking maakten Herman Drenkelford en Max Abram bekend dat het Witte Huis ook volgend jaar weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De finale werd op zaterdag 1 en zondag 2 maart in het Witte Huis in Amsterdam gespeeld. Zestien paren plaatsten zich via vier voorronden om te spelen voor de hoofdprijs van € 5000.
Alle uitslagen (results) vindt u hier.
Bekijk hier een interview van IMP met Herman Drenkelford, waarbij ook de opstellingen van Het Witte Huis 1 en 2 voor het komende seizoen bekend gemaakt worden.

foto: Louk Herber

Chris ten Kate en Huub van der Wouden (BC Oog in Al, Utrecht) zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2013. In de laatste ronde haalden ze Richard Ritmeijer en Magdaléna Tichá in, die vrijwel het hele weekend aan de leiding gingen. Derde werden Ruurd Riewald en Ruud von Seida.
De finale werd op zaterdag 2 en zondag 3 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. Zestien van de sterkste Nederlandse paren speelden vijftien ronden van zes spellen, in de strijd om de hoofdprijs van € 5.000.
Tijdens de prijsuitreiking maakte Herman Drenkelford bekend dat het Witte Huis ook volgend seizoen weer het Topcircuit zal ondersteunen.
De resultaten staan op de uitslagenpagina van de NBB. De eindstand van de kwalificaties na vier voorronden vindt u hier.

Het Witte HuisDe finale van het Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Berend van den Bos & Joris van Lankveld.
Tweede werden Jan Jansma & Gert-Jan Paullissen, derde Anton Maas en Chris Niemeijer.
De finale werd op zaterdag 3 en zondag 4 maart gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. De uitslagen vindt u op de NBB-uitslagenpagina, de deelnemende paren en de eindstand van de voorronden vindt u hier.


Het Witte HuisDankzij de ondersteuning door Het Witte Huis (Amsterdam) werd ook in het seizoen 2010-2011 Het Witte Huis Topcircuit georganiseerd.
De finale was op zaterdag 5 en zondag 6 maart in Het Witte Huis in Amsterdam.Bob Drijver en Tim Verbeek (midden op de foto) wonnen met +128 imp. Ricco van Prooijen - Louk Verhees (links op de foto) werden tweede (+49), Maarten Kokkes - Hans Uijting (+34) eindigden op de derde plaats. Hier vindt u de uitslagen (results).

Witte HuisDe junioren Aarnout Helmich en Gerbrand Hop zijn de verrassende winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2010 die op zaterdag 6 en zondag 7 maart werd gehouden in het Witte Huis te Amsterdam. Ze bleven Maarten Schollaardt en Meike Wortel 10 imp voor, de derde plaats was voor vrouweninternationals Martine Verbeek en Wietske van Zwol.
Alle resultaten vind je hier.