Informatie over de TV-cursus

De twaalfde en laatste les van Berry’s TV-cursus ‘Iedereen kan bridgen’ is woensdag 26 februari 2014 uitgezonden.
Bij Omroep Max zijn alle afleveringen nog zeker een jaar te zien.
Klik hier voor de website van Omroep Max.

Klik op de onderwerpen voor meer informatie over:

Oefenmogelijkheden

Met interesse naar 'Iedereen kan bridgen' gekeken en wilt u nu het geleerde in praktijk brengen? Dat kan op verschillende manieren.

 • Wilt u oefenen op internet?
  Meldt u dan aan voor de Toekomstclub van BIC (Berry's Internet Club). Op deze internetclub, speciaal voor beginnende bridgers, kunt u oefenen en spelen. Informatie en aanmelden: klik hier
 • Wilt u met en tegen echte mensen oefenen en bridgen op Internet? 
  Neem dan een gratis proefaccount op de internetbridgeclub StepBridge
 • Wilt u oefenen aan de bridgetafel?
  Honderden bridgeverenigingen hebben hun deuren open gezet om de TV-cursisten oefenmogelijkheden aan te bieden. Klik hier voor een kaart met alle locaties. Informatie vindt u door op de punaise te klikken.
 • Bij een bridgedocent een beginners- of gevorderden bridgecursus volgen.
  Er zijn talloze bridgedocenten die bridgecursussen voor beginners en iets gevorderden geven.  Klik hier voor een overzicht van de bridgedocenten.
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen over de TV-cursus. Bridge-inhoudelijke vragen kunnen wij helaas niet beantwoorden.

Berry Westra in de media

In Bridge van november 2013 staat een uitgebreid interview met de presentator, Berry Westra, van de TV-cursus. Klik hier om het interview te lezen.
In Bridge van december 2013 volgde een artikel waarin Berry het biedsysteem uitlegt
Dinsdag 26 november was Berry Westra te gast in het programma Tijd voor Max. Hij werd geïnterviewd over de TV-cursus "Iedereen kan bridgen" die elke woensdag op Nederland 2 rond 14:30 wordt uitgezonden. U kunt hier de uitzending terugkijken.
Ook is Berry bij het radio 5 programma Wekker-Wakker! geinterviewd. Klik hier om het interview te beluisteren.

Bridgen leer je alleen door veel te oefenen.
In dit filmpje (klik hier) vertelt Berry Westra over oefenen op een Internetbridgeclub, dat kan nu op de Toekomstclub van BIC