Op bridge.nl/zomerdrives publiceren we van eind april tot eind augustus een geografisch, interactief overzicht van de zomerdrives in 2018. We nemen alle aangemelde zomerdrives op van bij de BridgeBond aangesloten clubs en tonen ze online op een interactieve kaart én in een lijst. De kaart toont de locatie van de speelgelegenheid. Om een actueler en interactief overzicht te kunnen tonen, komen de vele zomerdrives niet meer in de gedrukte kalender, zoals voorheen ingesloten bij het magazine Bridge. Wil je het overzicht op papier? De online lijst kun je printen en bovendien op speeldag en locatie selecteren.

Wanneer verschijnen de kalenders?
De geactualiseerde kalender staat online vanaf eind april. Waar moet je aan denken als je een zomerdrive op de kalender wilt krijgen? Het volgende is van belang:

Lever tijdig de gegevens aan!
De kaart is regelmatig geactualiseerd. Wil je nog een zomerdrive aanmelden voor de kaart? Stuur de volledige gegevens uiterlijk 20 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om op de juiste plek op de kaart getoond te worden is het belangrijk dat je de postcode van de speelgelegenheid aangeeft. Zonder de postcode wordt je zomerdrive alleen getoond in de lijst.

Welke gegevens hebben we nodig?
Alleen zomerdrives waarvan we de volgende gegevens ontvangen komen in de agenda:

  1. Dag van de week: op welke dag zijn de zomerdrive wekelijks?
  2. Speellocatie: vermeld naam en postcode van de speelgelegenheid van de zomerdrives
  3. Aanvangstijdstip: hoe laat beginnen de zomerdrives?
  4. Startdatum: op welke datum is de eerste zomerdrive?
  5. Kosten per paar: wat kost deelname per paar per keer?
  6. Inlichtingen: via welk telefoonnummer en via welk internetadres (e-mail of website) kunnen deelnemers meer informatie vinden?
  7. Aanmelding: hoe kunnen deelnemers zich aanmelden (vooraf of aan de zaal)?

Meer informatie
Op bridge.nl/agenda vind je de komende maanden steeds meer informatie over de zomerdrives.

Een mooie zomer
De BridgeBond wenst je een mooie zomer met plezierige zomerdrives!