Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Lees het magazine Bridge!

Het magazine Bridge is elke maand weer leuk én leerzaam.
Met interviews, reportages, leuke rubrieken, puzzels en battles.
Leden kunnen de artikelen ook online terugvinden en lezen.

Ik wil beginnen met bridge!

  • Bridge is een boeiend kaartspel dat je altijd en overal kunt spelen. Je ontmoet veel mensen, het houdt je fit en het is gezellig. Kortom, je beleeft er oneindig veel plezier aan. Start nu met bridge. Let op: het is verslavend leuk!

 

Zoek een bridgeclub

Ben je op zoek naar een bridgeclub in je omgeving of wil je eens ergens anders spelen? Je vindt hier alle clubs met hun locatie op de kaart van Nederland.

Zoek een bridgedocent

Wil je starten met bridge of een vervolgcursus doen? Overal in Nederland worden bridgecursussen gegeven. Kijk welke docenten in jouw omgeving actief zijn.

TeamNL Bridge

Bridge, daar geef je aan

Bridge, daar geef je aan!

Over de kracht van bridge valt niet te twisten. Bridge heeft veel te bieden, het vermaakt, zorgt voor vriendschappen en houdt je bij de les. Bridge prikkelt en ontwikkelt.

Als je ziet wat bridge voor mensen kan betekenen, wéét je dat bridge een goed doel is. Een goed doel dat je ondersteuning nodig heeft. Schenken kan door: sponsor worden, schenken of nalaten.

Er zijn vier uitgewerkte mogelijkheden: het jeugdfonds, het vrouwenbridgefonds, het bridge- en samenlevingsfonds of je eigen bridgeclub.