NOC*NSF en Albert Heijn werken samen om een actievere levensstijl voor iedere Nederlander toegankelijker te maken. Om dit doel te bereiken wordt de de AH Sportactie georganiseerd.

De AH Sportactie is een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn, van 4 tot 24 september, bij iedere € 10 aan boodschappen 1 AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart biedt de mogelijkheid om vijf keer gratis te sporten. Volle spaarkaarten kunnen t/m 1 oktober worden ingeleverd bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden sportclubs door heel Nederland kan meteen vanaf de start van de AH Sportactie tot 3 december.

De BridgeBond en de AH Sportactie
Is jouw bridgeclub op zoek naar meer leden? Of willen jullie bridgen meer en breder onder de aandacht brengen? Grijp dan deze kans. Voor clubs die in het najaar een cursus aanbieden is dit een ideale mogelijkheid om mensen voor het eerst kennis te laten maken met bridge! Organiseer een kennismaking met bridge en verlaag zo de drempel om mee te doen aan een bridgecursus.
De BridgeBond kan deelnemende bridgeverenigingen helpen bij de promotie met folders en posters en in overleg input voor een kennismakingsclinic.

Doe mee!
Organiseer een kennismakingsclinic en laat mensen met een volle spaarkaart gratis ontdekken hoe leuk bridge is. Hopelijk zijn ze enthousiast en willen ze aansluitend een cursus gaan volgen.

Wat moet je doen?
1. Meld je aan bij Albert Heijn via de website ‘AH Sportactie’. Het clubprofiel wordt daardoor zichtbaar op www.sport.nl. Vanaf september is het clubprofiel op de website van de AH Sportactie te zien. Houd bij aanmelding het KvK nummer van de vereniging bij de hand.
2. Vanaf nu kun je via het clubprofiel je activiteit(en) aanmelden voor de AH Sportactie, doe dit tijdig, maar zeker voor september. Vanaf begin september zijn de activiteiten op de website van de AH Sportactie te zien.

Hoe zit het precies? Alle info voor sportclubs/lokaliteiten in onderstaande bijlage (alles in 1 PDF).
Vragen & antwoorden? Alle vragen & antwoorden over de AH Sportactie op een rij.
Contact? Neem voor meer informatie over wat de BridgeBond voor je kan doen contact op met Fleur Bootsma: 030 275 99 32 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..