Op bridge.nl/zomerdrives publiceren we van eind april tot eind augustus een geografisch, interactief overzicht van de zomerdrives in 2018. We nemen alle aangemelde zomerdrives op van bij de BridgeBond aangesloten clubs en tonen ze online op een interactieve kaart én in een lijst. De kaart toont de locatie van de speelgelegenheid. Om een actueler en interactief overzicht te kunnen tonen, komen de vele zomerdrives niet meer in de gedrukte kalender, zoals voorheen ingesloten bij het magazine Bridge. Wil je het overzicht op papier? De online lijst kun je printen en bovendien op speeldag en locatie selecteren.

Wat je moet doen om een evenement op de wedstrijdkalender van het bridgeblad te krijgen

De Weko heeft op 2 februari de wedstrijdkalender van het seizoen 2018-2019 vastgesteld. Voor wat betreft de data van de Tweede Divisie viertallen: in de kolom ‘TD viertallen’ zijn data opgenomen waarop de Tweede Divisies viertallen kunnen worden gespeeld. Wanneer een * is vermeld zijn de data alleen beschikbaar als er in de betreffende regio op dat moment geen schoolvakantie is. De RKL maakt in overleg met de betreffende teams een keuze uit de beschikbare data. Daarna worden deze data door de Weko vastgesteld. Het streven is dat uiterlijk in juli te doen.

De Weko heeft op 6 februari de wedstrijdkalender van het seizoen 2017-2018 vastgesteld. Voor wat betreft de data van de Tweede Divisie viertallen: in de kolom ‘TD 4tallen’ zijn data opgenomen waarop de Tweede Divisies viertallen kunnen worden gespeeld. Wanneer een * is vermeld zijn de data alleen beschikbaar als er in de betreffende regio op dat moment geen schoolvakantie is. De RKL maakt in overleg met de betreffende teams een keuze uit de beschikbare data. Daarna worden deze data door de Weko vastgesteld. Het streven is dat uiterlijk in juli te doen.

Vind je het leuk om aan een bridgefestival in het buitenland mee te doen, bijvoorbeeld in combinatie met een (zonnige) vakantie of stedentrip? Kijk eens op de website International Tournaments & Events van de Europese Bridge Bridge League bij het plannen van je vakantie.