Klik hier voor de concept wedstrijdkalender seizoen 2018-2019.
Reacties op dit concept zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 1 februari 2018. Na 1 februari zal de Weko zo snel mogelijk de definitieve wedstrijdkalender voor 2018-2019 vaststellen.

De Weko heeft op 6 februari de wedstrijdkalender van het seizoen 2017-2018 vastgesteld. Voor wat betreft de data van de Tweede Divisie viertallen: in de kolom ‘TD 4tallen’ zijn data opgenomen waarop de Tweede Divisies viertallen kunnen worden gespeeld. Wanneer een * is vermeld zijn de data alleen beschikbaar als er in de betreffende regio op dat moment geen schoolvakantie is. De RKL maakt in overleg met de betreffende teams een keuze uit de beschikbare data. Daarna worden deze data door de Weko vastgesteld. Het streven is dat uiterlijk in juli te doen.

Velen vinden het leuk om aan een bridgefestival in het buitenland mee te doen, helemaal als dat met een (zonnige) vakantie kan worden gecombineerd. Bijvoorbeeld in mei naar Juan les Pins of in juli naar Deauville. De kalender Internationale Bridgefestivals & Kampioenschappen 2017 kan u helpen bij de planning van uw vakantie(s).

Wat u moet doen om uw evenement op de wedstrijdkalender van het bridgeblad te krijgen