Na een clubmiddag of -avond is er niks leuker en leerzamer dan je eigen overzicht bekijken (en te bespreken met je partner). Of je scores vergelijken met je clubgenoten. Je kunt zelfs zien wat je vrienden op een andere club of drive hebben gescoord. Daarvoor hebben we de UitslagenService ontwikkeld. Elke week worden zo miljoenen uitslagen bekeken. Een service die we graag aanbieden aan onze leden, liefst zo handig mogelijk. Vandaar dat we ook een app hebben ontwikkeld die de uitslagenservice op je mobiel of tablet ontsluit. Zorg ervoor dat je de app die deze service ontsluit altijd bij de hand hebt, op je smartphone. We helpen je in een paar stappen op weg!

  1. Wat is de NBB-Uitslagenservice (die door de app snel wordt ontsloten)?
  2. Ik gebruik de NBB-UitslagenApp voor de eerste keer...
  3. Wanneer kan ik gebruikmaken van de app?

De nieuwe app ArbitreerWijzer is nu beschikbaar. Deze door de bridgebond uitgebrachte app is gebaseerd op het handige boekje ‘ArbitreerWijzer’. De overzichtelijke stroomschema’s zijn in de app interactief en maken het gemakkelijk om voor bijvoorbeeld ‘verzakingen’ of ‘bod voor de beurt’ de juiste spelregeltoepassing te vinden.

De app kan door iedereen gebruikt worden, maar is bedoeld ter ondersteuning van de wedstrijdleider en is zeker geen vervanging voor de (club-)wedstrijdleider.
De ArbitreerWijzer app kan gratis worden gedownload voor telefoons en tablets die met Android of IOS (Apple) werken.