De nieuwe app ArbitreerWijzer is nu beschikbaar. Deze door de bridgebond uitgebrachte app is gebaseerd op het handige boekje ‘ArbitreerWijzer’. De overzichtelijke stroomschema’s zijn in de app interactief en maken het gemakkelijk om voor bijvoorbeeld ‘verzakingen’ of ‘bod voor de beurt’ de juiste spelregeltoepassing te vinden.

De app kan door iedereen gebruikt worden, maar is bedoeld ter ondersteuning van de wedstrijdleider en is zeker geen vervanging voor de (club-)wedstrijdleider.
De ArbitreerWijzer app kan gratis worden gedownload voor telefoons en tablets die met Android of IOS (Apple) werken.

De NBB UitslagenApp is bedoeld voor leden van de Nederlandse Bridge Bond. Zij krijgen via de app een overzicht van alle recente uitslagen van bridgewedstrijden waaraan zij hebben deelgenomen. Via dat overzicht kan een lid gemakkelijk de betreffende uitslag op Uitslagenservice van de NBB raadplegen.
Naast een overzicht van uitslagen van wedstrijden in de afgelopen maand biedt de app de mogelijkheid om een lijst van favoriete verenigingen aan te maken. Via die lijst kan men eenvoudig naar de hoofdpagina van de betreffende vereniging op de Uitslagenservice navigeren.
Verder ontvangen gebruikers van de app (alleen Android) een berichtje zodra er een uitslag is gepubliceerd van een wedstrijd waaraan ze hebben deelgenomen.

Leden van de Nederlandse Bridge Bond krijgen via de inloggegevens van hun MijnNBB-account toegang tot de app.
Let op, als u voor het eerst gebruik maakt van uw wachtwoord moet er eerst worden ingelogd op www.mijnnbb.nl om het eerste tijdelijke wachtwoord te wijzigen in een persoonlijk wachtwoord.

Gebruikers van Android (zoals Samsung, HTC, LG) kunnen op onderstaand logo klikken om de app te downloaden:

 

Gebruikers van de iPad/iPhone kunnen van een webapp gebruiken maken
Ga naar https://nbbussapp.transfer-solutions.com