De indeling voor de derde ronde van de Hoofdklassebeker en de tweede ronde van de NBB- en Elffersbeker zijn bekend.

De bekerwedstrijden worden in drie categorieën gespeeld. 

De Elffersbeker is bedoeld voor spelers van Tweede Klasse en lager of clubspelers die geen districtscompetitie spelen. De Elffersbeker wordt op viertallenbasis gespeeld door achttallen, dat wil zeggen teams van twee viertallen (vier paren).

De NBB-beker en de Hoofdklassebeker worden gespeeld door twaalftallen, dat wil zeggen teams van drie viertallen en dus zes paren. 

Teams vertegenwoordigen de club en strijden gezamenlijk om de winst tegen een team van vergelijkbaar niveau van een andere vereniging. Een leuke manier van bridgen die de moeite waard is om eens uit te proberen. Denkt u dat deelname aan de bekers wat voor uw vereniging is maar heeft u behoefte aan meer informatie, neemt u dan contact op met de afdeling wedstrijdzaken van het bondsbureau via telefoonnummer 030-2759966. Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per vereniging kunnen maximaal twee teams per bekercompetitie worden ingeschreven in de NBB-beker en Hoofdklassebeker en drie teams in de Elffersbeker.

Vandaag zijn de finales gespeeld van de diverse bekerwedstrijden in het NDC Den Hommel in Utrecht. 
De winnaars:
NBB-beker: BC 't Onstein (Vorden), Hoofdklassebeker: JBV US Uil (Amsterdam), Elffersbeker: BC Bricas (Castricum)
De winnaars van de diverse bekers ontvingen, naast de wisselbeker, een waardebon t.w.v. € 125 ter besteding door de vereniging. Uitslagen en spelverdelingen staan op de NBB-uitslagenpagina.

Voor het uitrekenen van bekerwedstrijden zijn hulpbestanden beschikbaar.

De pdf-bestanden bevatten een stappenplan voor het uitrekenen van de wedstrijden met behulp van versie 3.1. van het NBB-Rekenprogramma. De Elffersbeker kan niet met versie 2 van het NBB-Rekenprogramma worden uitgerekend.

De bestanden "forms" bevatten telstaten en gidsbriefjes die kunnen worden uitgeprint; de uitslag moet op papier worden berekend.

De bestanden "rekenen" bevatten spreadsheets om de uitslag (viertallen en butler) mbv de computer te berekenen.

Elffersbeker 4x6.pdf
Hoofdklasse- of NBB-beker 6x6.pdf
MitchDupl 4x6 forms.xlsx
MitchDupl 6x4 rekenen.xls
MitchDupl 6x4 forms.xls
MitchDupl 6x5 rekenen.xls
MitchDupl 6x5 forms.xls
Deze bestanden zijn te downloaden via de rechter muisknop (doel opslaan als).