Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

 

Club Battle: verdien €250,- voor je club

Club battleIn het magazine Bridge vind je maandelijks een biedrubriek genaamd de ‘NBB Club Battle’. Hiervoor mag iedere bij de BridgeBond aangesloten vereniging een paar afvaardigen dat strijdt voor hun club.

In de Club Battle biedt één paar van een vereniging tegen een paar van een andere vereniging. De biedwedstrijd tussen deze twee paren wordt in Bridge gepubliceerd. Als een paar drie keer op rij de tegenstanders verslaat, verdient het een waardecheque van €250,- voor zijn club! Deze cheque is te besteden bij de Bridge- en Boekenshop.

Voorwaarden voor deelname aan de Club Battle:

  • De bridgeclub is aangesloten bij de BridgeBond
  • De spelers mogen niet hoger spelen dan Hoofdklasse
  • De club selecteert zelf welk paar hij afvaardigt en opgeeft

club battle handenWil je als club meedoen aan de Club Battle?
Wil je als club ook meedoen aan de Club Battle en een paar ‘afvaardigen’? Meld je dan nu aan via clubbattle@bcm.nl
De coördinator komt dan langs op de club om de spellen af te nemen, de spelers hoeven dus nergens speciaal naartoe. De spelers mogen niet hoger spelen dan Hoofdklasse.

De handen bieden op de vereniging: mailservice
Verenigingen die de handen willen laten bieden door hun verenigingsleden kunnen zich ook opgeven bij clubbattle@bcm.nl

Eén clubfunctionaris ontvangt dan maandelijks, ruim voor de publicatie in Bridge, de biedhanden met de waarderingen per mail. Zo kunnen alle geïnteresseerden op de club meedoen aan de biedwedstrijd en later in het bridgeblad het deskundige commentaar lezen en zien hoe de twee paren het er in de officiële wedstrijd afgebracht hebben. Wij hopen dat ook jouw club de leden in de gelegenheid blijft stellen om deel te nemen aan de biedwedstrijd. Het wordt door de deelnemers als een heel gezellige en leerzame activiteit beschouwd.

Oefen je bieden via het blad Bridge
Doet je club (nog) niet mee, dan kun je elke maand met je partner samen ‘meebieden’. De biedhanden van oost en west (te zien op de foto rechts) staan achteraan in Bridge. Noteer je resultaten en vergelijk ze met de kandidaten, waarvan je het verslag ook elke maand in het blad vindt. Het is heel erg leuk en bijzonder leerzaam om met je partner te bieden en samen het verslag te lezen. Misschien bevalt het wel zó goed dat jullie zelf een keer meedoen aan de battle. Informeer er eens naar bij je vereniging en met een beetje geluk verdien je maar liefst 250 euro voor je club! Dat is een mooie kans op bijvoorbeeld leuke geschenken op de prijzentafel of nieuw materiaal. Wie niet waagt…

Bekijk de club battles in Bridge


Bridge MagazineOok het magazine Bridge ontvangen?

De club battles verschijnen maandelijks in Bridge Magazine. Wil je Bridge ook thuis ontvangen? Word dan lid van de BridgeBond. Er is een passend lidmaatschap voor iedereen.

Zorg dat je Bridge ook ontvangt!