De gezellige Club Challenge staat komend najaar weer op het programma. Naast een gezellige clubontmoeting is de Club Challenge speciaal bedoeld om de mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op de bridgeclubs in het zonnetje te zetten. Draai de rollen eens om en trakteer je vrijwilligers op een gezellige, compleet verzorgde dag! Wil je hieraan als club meedoen? De daartoe bevoegde clubfunctionarissen kunnen tot en met woensdag 4 oktober inschrijven via MijnNBB. Graag tot ziens op zaterdag 14 oktober.

Zaterdag 14 oktober van 11.00 – 18.00 uur in NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, Utrecht.

Of je bij je vereniging nu in de A-lijn of in de C-lijn speelt, maakt niet uit. Iedereen mag meedoen en heeft gelijke kansen om te winnen. De wedstrijdleiding zorgt er namelijk voor dat je zoveel mogelijk tegenstanders van hetzelfde niveau treft.

Kosten
Deelname aan de NBB Club Challenge kost € 60,- per paar. Een uitstekend lunchbuffet en een drankje na afloop zijn inbegrepen. Bovendien gaat iedereen met een leuk aandenken naar huis.

Aanmelding
Inschrijven kan uiterlijk tot en met woensdag 4 oktober via MijnNBB. Het is niet mogelijk om je op eigen titel in te schrijven. Dat kan alleen via de daartoe bevoegde clubfunctionarissen, zoals de secretaris, de TC-voorzitter of de competitieleider. Een instructie voor de inschrijving vind je hier. Wees er snel bij want vol=vol!

Deze nationale drive is dé kans voor clubs om de rollen eens om te draaien en je vrijwilligers te trakteren op een gezellige, compleet verzorgde dag.