Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

De Honneurdrive: clubs, zet je vrijwilligers in het zonnetje!

 

honneurdrive

Welke vrijwilligers gaat jouw club trakteren?

Geen club kan draaien zonder vrijwilligers. Zij nemen alle honneurs waar, zij zijn de azen van de club. Natuurlijk zet je ze graag in het zonnetje, net als wij! Om je als club daarin te ondersteunen organiseren we een feestelijke dag speciaal voor die honneurs. Een bridge-evenement om je vrijwilligers te laten genieten van hun favoriete sport, andere clubvrijwilligers te ontmoeten en niet te vergeten een heerlijke lunch en après-bridge. Trakteer ook jouw vrijwilligers op deze feestelijke drive.
Meer over het programma 2019 en het aanmelden van deelnemers voor deze feestelijk drive.honneurdrive in bridge december 2018

Feestelijke formule voor iedereen

De Honneurdrive is speciaal bedoeld voor vrijwilligers. Om te laten zien dat je jouw leden waardeert die zich belangeloos inzetten voor je vereniging. Als stille krachten, als clubbestuurders of vanuit het districtsbestuur. Genieten is het sleutelwoord op deze bijzondere drive en daarom is de Honneurdrive leuk voor elke deelnemer. Of je bij je vereniging nu in de A-lijn of in de C-lijn speelt, maakt niet uit. Iedereen kan meedoen en heeft gelijke kansen om te winnen. De wedstrijdleiding zorgt er namelijk voor dat je zoveel mogelijk tegenstanders van hetzelfde niveau treft. Meer weten over de Honneurdrive? Lees het artikel over de Honneurdrive in magazine Bridge van december 2018.

Wat kost het om je vrijwilligers te trakteren?

Wil je dat ook jouw vrijwilligers getrakteerd worden? De bijdrage vanuit de clubs die we vragen voor deelname aan de Honneurdrive is slechts € 60,- per paar. Een goed verzorgd lunchbuffet en een lekker drankje na afloop zijn inbegrepen. Daarbij gaat iedereen met een leuk aandenken naar huis.

honneurdrive collage