Je club kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij nemen alle honneurs waar, het zijn de azen van de club. Elke club wil net als wij graag iets terugdoen. Daarom organiseren we een dag waarop deze honneurs volledig kunnen ontspannen. Een feestelijk bridge-evenement voor de honneurs van onze verenigingen: trakteer ze erop, ze verdienen het!

Deze feestdag vindt plaats op zaterdag 13 oktober. Clubs, meld je vrijwilligers op tijd aan. Het kan in principe tot en met 4 oktober, maar vol = vol.


De gezellige Honneurdrive staat komend najaar op het programma: op zaterdag 13 oktober van 11.00 – 18.00 uur in NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, Utrecht.

Feestelijke formule voor iedereen
De Honneurdrive is natuurlijk leuk voor elke deelnemer. Of je bij je vereniging nu in de A-lijn of in de C-lijn speelt, maakt niet uit. Iedereen mag meedoen en heeft gelijke kansen om te winnen. De wedstrijdleiding zorgt er namelijk voor dat je zoveel mogelijk tegenstanders van hetzelfde niveau treft.

Wat kost het om je vrijwilligers te trakteren?
Deelname aan de Honneurdrive kost € 60,- per paar. Een goed verzorgd lunchbuffet en een lekker drankje na afloop zijn inbegrepen. Daarbij gaat iedereen met een leuk aandenken naar huis.

Aanmelding
Inschrijven kan tot en met woensdag 4 oktober via MijnNBB. Het is niet mogelijk om je op eigen titel in te schrijven. Alleen de club kan je inschrijven, via de daartoe bevoegde clubfunctionarissen (zoals de secretaris, de TC-voorzitter of de competitieleider). Hoe dat gaat lees je in de instructie voor de inschrijving. Zorg dat je op tijd bent, want vol=vol!