Transfer Solutions Transfer Solutions is een ICT-bedrijf dat gespecialiseerd is in dienstverlening rond Oracle-databasesystemen en Java-technologie.
Vanwege de blijvend toenemende vraag naar expertise in Oracle en Java zijn er voortdurend vacatures voor nieuwe getalenteerde medewerkers. U kunt ook een open sollicitatie sturen.
Het Witte Huis Onder de naam Het Witte Huis zijn de bridge-activiteiten van Max Abram en Herman Drenkelford samengebracht. Het door hen opgerichte Amsterdamse denksportcentrum heet Het Witte Huis. Tegenwoordig wordt de nationale juniorenselectie ondersteund en wordt het White House Junior International Tournament en het Nationale Topcircuit georganiseerd.
NOC*NSF

TeamNL

NOC*NSF

BridgeBond bundelt samen met 25 bonden en NOC*NSF krachten in TeamNL. Team NL is dé multidisciplinaire sportploeg die Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Meer dan 25 bonden, waaronder de Nederlandse Bridge Bond, hebben zich gebundeld om Team NL samen met NOC*NSF en partners uit het bedrijfsleven gezicht te geven. Partner van de Nederlandse Sport zijn: Rabobank (zie in het youtube filmpje hoe en waarom), Heineken en de Nederlandse Loterij; verder FILA als kledingpartner en Toyota als global automotive sponsor van het IOC.
Lotto Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Het is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. De missie van de Nederlandse Loterij is bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland. Naar de pagina over onze partner Nederlandse Loterij...