Ben jij tussen de 10 en 17 jaar en vind je het leuk om (kaart)spelletjes te spelen? Dan is het nieuwe jeugdkamp wat voor jou! Er staat van alles op het programma, zoals een verrassingsuitje, een sportmiddag en een spetterend slotfeest!

Natuurlijk gaan we ook (mini)bridgen. Zo zijn er meerdere drives, maar worden er ook clinics gegeven door topspelers. Als je nog niet kunt bridgen, is dat geen probleem. Dan leren we je het gewoon!

Wat is het? Na 12 jaar weg geweest, organiseert de Nederlandse Bridgebond weer een jeugdbridgekamp. Dit was vroeger een begrip in de jeugdbridgewereld. Hier moest je bij geweest zijn. In 2017 wordt het kamp opnieuw georganiseerd, onder andere door oud-begeleiders en door (inmiddels) volwassenen die vroeger mee geweest zijn. Zij weten precies wat het kamp nu zo leuk maakt. Je mag het dus niet missen!

Voor wie is het? Het kamp is voor alle kinderen van 10 t/m 17 jaar oud. Tijdens het bridgen hebben we een groep minibridgers en een groep jeugdbridgers. Als je nog geen (mini)bridge ervaring hebt, dan is dit geen probleem. In dat geval leren we je minibridgen, waarna je met de groep mini’s kunt meedoen.

Wanneer is het? Van maandag 14 augustus, 17:00 tot vrijdag 18 augustus, 10:00

Waar is het? Huis in ’t Veld Groepsaccommodatie Oerdijk 97 7434 RA Lettele

Wat zijn de kosten? Meedoen aan het kamp kost €195,- per persoon.

Hoe meld ik me aan? Je meldt je aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een inschrijfformulier en een machtigingsformulier. Als de bridgebond deze twee formulieren weer ontvangen heeft, dan sturen zij een bevestiging van inschrijven. Dan pas is de inschrijving definitief.

Moet ik er snel bij zijn? Jazeker, want er is een maximum aantal inschrijvingen. En er geldt: vol = vol! Andere vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..