Pupillen, minibridgers en begeleiders opgelet: op zondag 27 mei organiseert de BridgeBond het NK Minibridge 2018 én het NK Pupillen Viertallen. Voor de winnaars zijn er natuurlijk medailles, maar gezelligheid en spelplezier staan op de eerste plaats! Het NK minibridge is voor minibridgers die dit schooljaar met les begonnen zijn of voor het tweede jaar les hebben en nog niet met bieden begonnen zijn. We spelen in het Nationaal Denksportcentrum Den Hommel (Utrecht). Wie nemen de titel over van Job Kruk en Thomas Jonker, de winnaars van van vorig jaar (foto)?

Programma
Alle deelnemers dienen uiterlijk 10.45 uur aanwezig te zijn, de aanvang is 11.00 uur.
De prijsuitreiking zal om circa 16.15 uur zijn. Voor begeleiders wordt (bij voldoende belangstelling) een drive georganiseerd.

Lunch aangeboden
Deelname is gratis en de deelnemers krijgen van de BridgeBond een lunch aangeboden. Per vier deelnemers krijgt één begeleider een gratis lunch.

Reiskosten
Een tegemoetkoming in de reiskosten vindt plaats op basis van passend openbaar vervoer (bijvoorbeeld een dagretour met Railrunnerkaarten) of vervoer per auto.

Aanmelden minibridgers
Lees hier de uitnodiging met meer informatie. De uiterste inschrijfdatum is maandag 21 mei.

Geef je (minibridgers) op door het formulier toe te sturen per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld de contactpersoon en van elk paar de namen, geboortedata, woonplaats en de ‘categorie’ poule I (minibridgers die dit schooljaar met les begonnen zijn ) of poule II (minibridgers die voor het tweede jaar les hebben en nog niet met bieden begonnen zijn).

Aanmelden pupillen
Oók op 27 mei wordt in NDC Den Hommel het NK Pupillen Viertallen georganiseerd.
Pupillen van wie bij ons een e-mailadres bekend is, krijgen zelf een uitnodiging. Het is natuurlijk prettig als je ook pupillen attent maakt op dit kampioenschap.

Aanvang van dit toernooi: 11.00 uur; de prijsuitreiking zal aansluiten op die van het NK Minibridge, zodat gecombineerd vervoer mogelijk is.

Aanmelding (uiterlijk 21 mei) van belangstellende spelers/paren/teams o.v.v. namen, geboortedata en NBB-nummers, kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij incomplete viertallen proberen wij complete teams te formeren.

Deelname is gratis en ook de lunch voor de pupillen is op kosten van de BridgeBond, maar de deelnemers moeten wel lid van de BridgeBond zijn (voor pupillen € 7,50 per jaar). Eventueel kan een speler op de dag zelf nog lid worden.