Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

KBO-Brabant 2019

 

Recreatief toernooi voor spelers van elke sterkte

Dit jaar zal voor de derde keer het KBO-Brabant-bridgekampioenschap plaatsvinden, een gezamenlijk initiatief van KBO-Brabant (belangenvereniging van 130.000 senioren) en de BridgeBond (117.000 leden). Dat heeft KBO-Brabant (de Katholieke Bond van Ouderen in Noord-Brabant) afgesproken met de BridgeBond. Het is een recreatief toernooi, waaraan bridgespelers van diverse sterktes kunnen deelnemen en plezier aan beleven. Je hoeft geen ‘wedstrijdspeler’ te zijn om mee te kunnen doen.

Voorrondes én finale in Brabant

Het toernooi bestaat uit voorrondes (op diverse plaatsen in Brabant) en een finale in de omgeving van Den Bosch. Het is een parentoernooi over 24 spellen. Je kunt alleen als bridgepaar inschrijven en beide bridgepartners moeten beschikken over een geldig lidnummer van KBO-Brabant. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de BridgeBond (maar dat mag natuurlijk wel). Bent u nog nooit lid geweest van de BridgeBond, dan kunt u het lidmaatschap 3 maanden gratis proberen. Na 3 maanden stopt het weer automatisch. Klik hier voor meer informatie.

De voorronden zullen in de maand oktober plaatsvinden, de finale op dinsdag 5 november 2019 bij Den Durpsherd in Berlicum. Dankzij de inzet van KBO-Brabant en de BridgeBond kan het inschrijfgeld beperkt blijven tot € 14,00 per paar incl. consumptie. Het is mogelijk om aan meerdere voorrondes deel te nemen.

Klik op de blokjes voor meer informatie

Inschrijving 

Inschrijving is mogelijk vanaf juli 2019. Vóór aanvang van de wedstrijd wordt gecontroleerd of u lid bent van de KBO. Vergeet daarom niet de KBO-ledenpassen mee te nemen. Wij zullen allen die zich hebben ingeschreven ongeveer een week voor de wedstrijd via de e-mail hieraan helpen herinneren. We wensen alle deelnemers veel plezier!