Recreatief toernooi voor spelers van elke sterkte
Dit jaar zal voor de eerste keer het KBO-Brabant-bridgekampioenschap 2017 plaatsvinden, een gezamenlijk initiatief van KBO-Brabant (belangenvereniging van 130.000 senioren) en de BridgeBond (117.000 leden). Dat heeft KBO-Brabant (de Katholieke Bond van Ouderen in Noord-Brabant) afgesproken met de BridgeBond. Het wordt een recreatief toernooi, waaraan bridgespelers van diverse sterktes kunnen deelnemen en plezier aan beleven. Je hoeft geen ‘wedstrijdspeler’ te zijn om mee te kunnen doen.

Voorrondes én finale in Brabant
Het toernooi zal gaan bestaan uit voorrondes (op diverse plaatsen in Brabant) en een finale in de omgeving van Den Bosch. Het is een parentoernooi over 24 spellen. Je kunt alleen als bridgepaar inschrijven en beide bridgepartners moeten beschikken over een geldig lidnummer van KBO-Brabant. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de BridgeBond (maar dat mag natuurlijk wel).

De voorronden zullen in de maand oktober plaatsvinden, de finale in de maand november. Dankzij de inzet van KBO-Brabant en de BridgeBond kan het inschrijfgeld beperkt blijven tot € 12,- per paar.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk vanaf augustus 2017. Belangrijk: Vergeet bij het inschrijven niet (bij 'opmerkingen') de KBO-Brabant lidnummers en afdeling te vermelden. Zonder deze lidnummers kan de inschrijving helaas niet verwerkt worden. We wensen alle deelnemers veel plezier!

voorronde datum aanvang meedoen
Zevenbergen 3 oktober 13.30 inschrijven voor Zevenbergen
Boxmeer 6 oktober 13.30 inschrijven voor Boxmeer
Waalre 10 oktober 09.00 inschrijven voor Waalre
Den Dungen 18 oktober 13.30  inschrijven voor Den Dungen
Berkel-Enschot 24 oktober 13.30 inschrijven voor Berkel-Enschot

Lukt het inschrijven niet?
Neem bij problemen met inschrijven contact op met je eigen afdeling van KBO-Brabant. Centrale contactpersoon is Marieke Hageman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 073-6444066).

De finale
De finale is op 14 november in Den Durpsherd in Berlicum.

Gezellig en sociaal
Bridge is een gezellige en sociale sport. Dit toernooi belooft daarop geen uitzondering te worden! KBO-Brabant en de BridgeBond kijken er naar uit en hopen dat veel KBO-Brabantleden zullen meedoen.

Blijf op de hoogte
Houd deze pagina in de gaten (zet hem bij je favorieten of bladwijzers). De informatie over het toernooi zal steeds worden bijgewerkt.

Een prettige wedstrijd!

Dit toernooi wordt georganiseerd door en met de middelen van de BridgeBond. Dat betekent niet alleen goed lopende wedstrijden, maar natuurlijk ook dat er NBB-Meesterpunten te verdienen zijn! Alle leden van de BridgeBond komen hiervoor automatisch in aanmerking.

Nog geen lid van van KBO-Brabant? Nog geen lid van de BridgeBond?
Kijk hier voor meer informatie over een lidmaatschap van de Katholieke Bond van Ouderen in Noord-Brabant... Kijk nu of een lidmaatschap bij je past en probeer gratis drie maanden lang alle mogelijkheden uit!