Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank
Honneurdrive

Honneurdrive

honneurdriveIn Nationaal Denksportcentrum Den Hommel wordt ieder jaar de Honneurdrive gespeeld. We ontvangen de vrijwilligers met open armen, want je club kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij nemen alle honneurs waar, het zijn de azen van de club. Elke club wil net als wij graag iets terugdoen. Daarom organiseren we een dag waarop deze honneurs volledig kunnen ontspannen. Een feestelijk bridge-evenement voor de honneurs van onze verenigingen: trakteer ze erop, ze verdienen het!

Feestelijke formule voor iedereen

De Honneurdrive is natuurlijk leuk voor elke deelnemer. Of je bij je vereniging nu in de A-lijn of in de C-lijn speelt, maakt niet uit. Iedereen kan meedoen en heeft gelijke kansen om te winnen. De wedstrijdleiding zorgt er namelijk voor dat je zoveel mogelijk tegenstanders van hetzelfde niveau treft.

Wat kost het om je vrijwilligers te trakteren?

Wil je volgend jaar zorgen dat ook jouw vrijwilligers getrakteerd worden? Deelname aan de Honneurdrive kost € 60,- per paar. Een goed verzorgd lunchbuffet en een lekker drankje na afloop zijn inbegrepen. Daarbij gaat iedereen met een leuk aandenken naar huis.