Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

UitslagenService (USS)

foto: Marjolein van Rotterdam
NBB-UitslagenService: Nakaarten wordt nóg leuker
Speciaal om snel, gemakkelijk, compleet en veilig je uitslagen te kunnen bekijken heeft de BridgeBond een uitslagenservice ontwikkeld, gekoppeld aan het betrouwbare NBB-Rekenprogramma.

Elke week worden miljoenen uitslagen bekeken
Spelers maken enthousiast gebruik van de uitslagenservice. Alleen al op de dinsdagavond worden in Nederland meer dan een miljoen schermen van de NBB-UitslagenService geraadpleegd. En op woensdagochtend nog eens meer dan 800.000. Elke week worden dus miljoenen uitslagen bekeken! Een service die we graag aanbieden aan onze leden. Gratis.

Wat kun je allemaal met deze service?
Wat maakt de NBB-UitslagenService zo populair? De NBB-UitslagenService, en nog gemakkelijker de UitslagenApp, geeft je inzicht in je eigen scores en het complete verloop van de bridgewedstrijd op de club of tijdens een evenement. Je ziet in één oogopslag je persoonlijke overzicht en je kunt dat bespreken met je partner. Of vergelijken met de scores van andere deelnemers. Van elk spel dat de organisatie beschikbaar maakt kan de UitslagenService tonen hoe de verdeling precies was. Nakaarten wordt zo pas écht leuk.

Nog eenvoudiger met de NBB-UitslagenApp
Maak voor al deze informatie dus gebruik van onze uitslagenservice. Dat gaat op je smartphone of tablet nóg gemakkelijker met de app. De downloadinstructies vind je door hier te klikken. Leden van de BridgeBond maken er gratis gebruik van. Je ziet er snel de meesterpunten die je hebt gehaald en kunt (via favorieten) zelfs bijhouden wat je vrienden op een andere club of drive scoren. Ook de NBB-UitslagenApp is gratis.

Veilig zonder e-mailverkeer
Het gebruik de NBB-UitslagenService is erg veilig omdat geen e-mail verkeer nodig is. Virussen in bestanden kunnen niet worden verspreid!