Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

Altijd Lastig wint NK Junioren 2017/2018

In weekend van 26 en 26 november 2017 zijn de NK Aspiranten- en Juniorenviertallen gespeeld. In de laatste ronde namen Merel Bruijnsteen РJanneke Wackwitz en Michel Schols РRicardo Westerbeek de eerste positie over van de BBN Boyz. Het team Altijd Lastig is daarmee Nederlands kampioen Juniorenviertallen 2017-2018. Het zilver is voor team BBN Boyz en brons voor Bridge Royale. De Nederlandse kampioenen bij de aspirantenviertallen zijn Jasper Blom РXavier Friesen en Dieter Goudzwaard РTobias Westerveld (team Jonkies). Gefeliciteerd!

Na de kwalificatie op zaterdag speelden zes teams zondag de A-finale: Buurman en Buurman, Plezier voor vijf, Bridge Royale, Jonkies, Altijd lastig en BBN Boyz. Na vijf ronden waren de kampioenen bekend: team Altijd lastig. De volledige uitslag van de viertallen en butler vind je bij uitslagen 2017/2018

De uitslag van de B-finale:
1. DS’16 (Bas van Engelen – Malene Holm Christensen, Wisse Huvers – Yordi Schouten)
2. Uitnemers A (Tim van den Essen – Noa Kant, Ronald en Sander Goor)
3. Last minute (Wieke Boiten – Rick Emmers, Yikun Chen – Vashish Gajadhar Sukul)
4. Leidschenhage A (Nicole van Dijk – Kayleigh van Egmond, Tony van Egmond-Casper de Gooijer)
5. Hartsuiker A (Juliet Berwald – Daan Sprangers, Fabian Bos – Koen Hartsuiker)
Daarmee is het zilver bij de aspiranten voor de Uitnemers en het brons voor Leidschenhage. De gouden medaille is voor team Jonkies, 5e in de A-finale.

De Nederlandse kampioenen bij de aspirantenviertallen zijn (van links naar rechts) Xavier Friesen, Tobias Westerveld, Dieter Goudzwaard en Jasper Blom – (team Jonkies):

 

 

 

 

 

 

De Nederlandse kampioenen Jeugd Viertallen van links naar rechts: Ricardo Westerbeek, Merel Bruijnsteen, Janneke Wackwitz en Michel Schols.