Actieve bridgedocenten

Als u een bridgecursus wilt gaan volgen kunt u via de zoek een docent een bridgedocent in uw regio opzoeken. De docenten geven regelmatig bridgecursussen en worden graag benaderd door belangstellenden voor een bridgecursus.

Zoeken via de kaart

U kunt een docent zoeken op plaats, postcode of via de kaart. Zoekt u via de kaart, zoom dan in op Nederland en verder tot in uw omgeving.

Met de pijltjes in het icoon of het handje op de kaart is naar de gewenste omgeving te schuiven.
Met + is op de plaats verder in te zoomen en om uit te zoomen.
De punaises waar een letter op staat bevatten gegevens van meerdere docenten. Als u deze punaises aanklikt en het pop-up kader weer dicht klikt, verandert de letter en komt u bij de volgende docent.

Wanneer u klikt op “kaart in apart scherm” dan opent de kaart zich in een apart scherm.
Hier kunt u via het vak rechtsboven zoeken op bijvoorbeeld de naam van de docent of op plaatsnaam.

Groene punaises zijn docenten die het diploma Bridgedocent van de Nederlandse Bridge Bond hebben behaald. Blauwe punaises zijn docenten die dit diploma niet hebben.