ArbitreerWijzer App

Deze door de BridgeBond uitgebrachte app is gebaseerd op het handige boekje ‘ArbitreerWijzer’. De overzichtelijke stroomschema’s zijn in de app interactief en maken het gemakkelijk om voor bijvoorbeeld ‘verzakingen’ of ‘bod voor de beurt’ de juiste spelregeltoepassing te vinden.

De app kan door iedereen gebruikt worden, maar is bedoeld ter ondersteuning van de wedstrijdleider en is zeker geen vervanging voor de (club-)wedstrijdleider.
De ArbitreerWijzer app kan gratis worden gedownload voor telefoons en tablets die met Android of IOS (Apple) werken.

Klik hier op het juiste logo vanaf uw telefoon of tablet om direct naar de downloadpagina te gaan

Klik hier voor de algemene voorwaarden