Uitslagen

Het beheren van de uitslagen gaat via een aparte website. Om daar in te kunnen loggen moet je de functie webmaster of beheerder USS hebben. Op deze website kun je diverse zaken regelen m.b.t. de uitslagen. Je kan m.b.t. privacy er bijvoorbeeld voor kiezen om de uitslagen achter een inlog te zetten of om alleen voornamen te tonen. Bedenk daarbij wel dat het voor de clubleden wel direct een stuk lastiger is om de uitslagen te bekijken als je eerst moet inloggen.

Hier staat een stap voor stap beschrijving.

Je kunt het beheer van de uitslagen op drie manieren bereiken.

1. Via de directe link: https://nbbuitslagen.transfer-solutions.com/ords/f?p=USB.

2. Via mijnnbb.nl. Bovenin staat het icoontje voor beheer USS.

3.  Via je website bij nbbclubsites.nl. Na inloggen kun je links bovenin klikken op beheer website van:

In het beheer van de clubsite staat bovenaan ook een link naar Beheer Uitslagenservice.

Een lid kan beheerder zijn van meerdere verenigingen, dus na het inloggen dient eerst de juiste club gekozen te worden.

Instellingen

Kies het onderdeel Instellingen.

Bij Toegang kun je aangeven of de uitslagen door iedereen te zien zijn (publiek) óf alleen NBB-Leden óf alleen verenigingsleden. Als er wordt gekozen voor NBB-Leden of verenigingsleden zal men op de uitslagenservice omgeleid worden naar een inlogpagina waar men iedere keer met zijn/haar lidnummer en bijbehorende wachtwoord moet inloggen.

De meesterpuntenladder staat standaard ingesteld op tonen. Mocht je dat niet willen, dan zet je hier het vinkje uit.

Met de achtergrondkleur en de tekstkleur kun je eventueel de clubkleuren nog meer integreren bij de uitslagen.

Ook kun je hier de weergave van de namen uitgebreid instellen. De namen zijn uiteraard afhankelijk van de gegevens die zijn ingevoerd in de ledenadministratie.

De standaardweergave is voornaam en achternaam. Dat is de weergave waarbij de meisjesnaam niet getoond wordt. Iedere vereniging kan zelf instellen wat de standaard weergave voor de betreffende vereniging moet zijn. Deze weergave is ook per categorie in te stellen door op naamweergaven beheren te klikken. De categorie die afwijkt van de standaardweergave is hier aan te passen.  Zo kan een vereniging met meerdere speelmomenten ervoor kiezen dat op de dinsdag alleen voornamen worden getoond (indien aanwezig in de ledenadministratie) en op de donderdag alleen achternaam (incl. meisjesnaam). Uiteraard is het essentieel dat de wedstrijd wel gekoppeld is aan de betreffende categorie als de naamweergave afwijkend is van de standaardweergave.
Ook als je vereniging heeft gekozen om alleen de voornaam te tonen, is dit meestal niet de gewenste instelling voor de jaarlijkse open drive die door de vereniging wordt georganiseerd. Door de drive met het potloodje te koppelen aan de categorie drive kunt u bij naamweergaven beheren aangeven dat bij deze categorie de gewenste instelling voornaam en achternaam is.