Contactformulier NBB-Rekenprogramma

Stuur je vraag over het NBB-Rekenprogramma direct naar de Helpdesk:

Contactformulier NBB-Rekenprogramma
Vermeld hier, indien nodig, ook om welke zitting of competitie het gaat
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, is het vaak essentieel om ook een back-up mee te sturen van het NBB-Rekenprogramma.
Het volledige clubnummer bestaat uit het nummer van het district en van je club. Deze staan vermeld bij het opstarten van het NBB-R en in je licentiegegevens