Hoe krijg ik de Uitslagen App op mijn Android tablet/smartphone (zoals Samsung, HTC, LG)?

De eerste keer zul je eenmalig een paar stappen moeten nemen. Allereerst moet je natuurlijk de app op je smartphone zetten om hem te kunnen gebruiken. Daarna vraagt de NBB-UitslagenService om jezelf bekend te maken als lid. Als je dit handig doet, hoeft dat maar één keer, daarna herkent de app je meteen!

Zo gebruik je de NBB-UitslagenApp op je ‘Android’ tablet/smartphone. De webapp werkt op je smartphone het handigst wanneer je er via je beginscherm heel snel naar toe kunt. Zet daarom meteen het icoon als toegangsknop op je beginscherm.

De volgende stappen moet je doen op je tablet/smartphone.

1. Klik op https://nbbussapp.transfer-solutions.com
2. Je krijgt nu een inlogscherm te zien. Dat ziet er zo uit:

3. Tik nu op 3 puntjes rechts bovenin het scherm

4. Kies nu “toevoegen aan startscherm”:

5. En kies “toevoegen”:

Dat is alles. Op je smartphone staat vanaf nu de knop (het icoontje) waarmee je snel naar je uitslagen kunt.

Nu je er voor de eerste keer gebruik van maakt, vraagt de app om twee dingen:

• je NBB-Lidnummer
  • Je  wachtwoord

Ben je dit vergeten, vraag het snel op. Let op, het moet wel een persoonlijk wachtwoord zijn. Het automatisch aangemaakte (moeilijke) wachtwoord moet eerst eenmalig via www.mijnnbb.nl veranderd worden in een persoonlijk wachtwoord.

Deze eerste stappen hoef je maar 1 keer te nemen. Als je deze hebt ingevuld, herkent de app je de volgende keer.

Het is tijd om te gaan genieten van de UitslagenService!