Hoe krijg ik de Uitslagen App op mijn iPhone/iPad?

De eerste keer zul je eenmalig een paar stappen moeten nemen. Allereerst moet je natuurlijk de app op je iPhone/iPad zetten om hem te kunnen gebruiken. Daarna vraagt de NBB-UitslagenService om jezelf bekend te maken als lid. Als je dit handig doet, hoeft dat maar één keer, daarna herkent de app je meteen!

De webapp werkt op je iPhone of iPad het handigst wanneer je er via je beginscherm heel snel naar toe kunt. Zet daarom meteen het icoon als toegangsknop op je beginscherm.

De volgende stappen moet je doen op je iPhone/iPad.

1. Klik op  https://nbbussapp.transfer-solutions.com
2. Je krijgt nu een inlogscherm te zien. Dat ziet er op de iPad zo uit:

3. Op de iPhone ziet het er nagenoeg hetzelfde uit:
4.  Tik nu op het vierkantje met het pijltje: in de voorbeelden hierboven geven de groene cirkeltjes aan waar je ze vindt: op de iPad rechts bovenin, bij de iPhone onderaan in het midden.
5. Kies nu “zet in beginscherm”:

6. En tik op “voeg toe”.

Dat is alles. Op de iPad of iPhone staat vanaf nu de knop (het icoontje) waarmee je snel naar je uitslagen kunt:

Nu je er voor de eerste keer gebruik van maakt, vraagt de app om twee dingen:

Deze eerste stappen hoef je maar 1 keer te nemen. Als je deze hebt ingevuld herkent de app je de volgende keer.

Het is tijd om te gaan genieten van de UitslagenService!