Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

Inschrijving voor de Bondsparencompetities 2018-2019

Parencompetities 2018-2019De inschrijving voor de Bondsparencompetities 2018-2019 is geopend. De wedstrijden worden gespeeld in de weekenden van 16/17  maart en 6/7 april.

Paren waarvan ten minste één speler rechten bezit op deelname aan de bondsparencompetities kunnen zich inschrijven, uitsluitend via MijnNBB. Wil men als driemanschap deelnemen dan moet in het opmerkingenveld de naam en het lidnummer van de derde speler worden vermeld.

De uiterste inschrijfdatum is zondag 3 maart 2019.

Aanmelding voor de Tweede Divisie paren 2018-2019 zonder rechten

Paren die willen deelnemen op basis van de vrije inschrijving kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan competities@bridge.nl o.v.v. de lidnummers van beide spelers, of ingeval van een driemanschap, de lidnummers van de drie spelers. In dat laatste geval moet ook worden vermeld welke spelers wanneer zullen gaan spelen als het driemanschap wordt toegelaten.
De Tweede Divisie wordt in vier regio’s gespeeld: Zwolle, Amstelveen, Papendrecht/Rotterdam en Eindhoven. Bij de aanmelding kan een voorkeur worden opgegeven voor een van de vier regio’s en ook worden vermeld in welke regio(‘s) men beslist niet wil worden ingedeeld.

De uiterste aanmelddatum is zondag 3 maart 2019.

Degenen die zonder rechten aanmelden komen op de wachtlijst. Voor het accepteren van een aanmelding zonder rechten geldt een minimaal speelniveau, te beoordelen door de Weko. Als richtlijn geldt dat beide spelers ten minste over hoofdklasseniveau moeten beschikken.

Indien er meer aanmeldingen (in een bepaalde regio) zijn dan plaatsen beschikbaar beslist de Weko. Criteria zijn met name speelsterkte, competitiehistorie en evenwichte verdeling van het aantal paren over de groepen.

Zo snel mogelijk na 3 maart zal de Weko beslissen welke aangemelde paren tot de competitie worden toegelaten.

Handige downloads

Competitie-informatie
Download
Lijst van spelers met rechten
Download

Ander nieuws