Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

Opschoonbeleid

Sinds 2005 is het mogelijk om vanuit het NBB-rekenprogramma uitslagen naar de uitslagenservice te versturen. Die uitslagen zijn vervolgens vanuit de NBB-clubsites weer op te vragen.
Vrijwel alle verenigingen en districten maken inmiddels gebruik van de uitslagenservice en daar zijn we erg blij mee. Het heeft echter wel tot gevolg dat de hoeveelheid data die bijgehouden wordt dagelijks groeit. Om te voorkomen dat de hoeveelheid data te sterk groeit, is besloten om van oude uitslagen de detailgegevens te verwijderen. Dit zijn de frequentiestaten en de persoonlijke overzichten. De zittinguitslagen en de eindstanden van competities blijven wel beschikbaar. De detailuitslagen blijven voor clubs en districten bewaard voor twee complete seizoenen en het lopende seizoen.
Uiteraard kunnen verenigingen en districten ook zelf beheer voeren en via uitslagenbeheer zelf oude uitslagen geheel verwijderen als die toch niet meer relevant zijn; dat kan op ieder moment en dat kan ook met meer recente uitslagen gedaan worden. Voor vragen over het beheren van de uitslagen kun je je wenden tot de helpdesk (030-2759909 of helpdesk@bridge.nl).

Ander nieuws