Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

Samenwerking Bridgeclub ’t Onstein en Topbridge

BC ’t Onstein bestaat in 2019 twintig jaar. Ter gelegenheid hiervan maakt ‘t Onstein het Topbridge mogelijk vier interlands te organiseren tegen sterke tegenstanders. Topbridge is binnen de BridgeBond verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de Nederlandse teams. Gepland staan interlands van TeamNL Bridge Open tegen Zweden (oktober 2018) en in 2019 tegen Noorwegen (januari), Engeland (april) en Israël (mei).

Team NL Bridge Vrouwen speelt tegen Frankrijk (november/december 2018), Engeland (februari), Polen (april) en Noorwegen (mei). De locatie is steeds de bridgeboerderij in Vorden.

Bridgeclub ’t Onstein zet hiermee een lange en succesvolle traditie voort. Hans Melchers, het boegbeeld van BC ’t Onstein, hecht aan een goede voorbereiding van het Open Team tegen de sterkst mogelijke tegenstanders. Zo heeft hij ook in het verleden bijgedragen aan de fantastische successen in 1993 en 2011 toen het Open Team beide keren de Bermuda Bowl (het Wereldkampioenschap) voor Nederland won! Extra en nieuw bij dit initiatief is dat nu ook het vrouwenteam deze zware uitdaging aan mag gaan.

Met deze genereuze ondersteuning van Bridgeclub ’t Onstein hopen we dat Nederland in september 2019, bij het WK in China, dit huzarenstukje nogmaals kan leveren, ook bij de vrouwen.