Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

Speelmaterialen

Korting
Verenigingen die bij de BridgeBond aangesloten zijn, kunnen hun speel- en lesmateriaal extra voordelig aanschaffen. De kortingen zijn afhankelijk van het product en variëren van 10 tot 30%. Bekijk het aanbod in de Bridge- en Boekenshop.

Financiering
Overweegt uw vereniging een dupliceermachine of Bridgemates aan te schaffen? De BridgeBond helpt verenigingen met de financiering.
U kunt een renteloze lening bij ons afsluiten voor de helft van het benodigde investeringsbedrag bij aanschaf van Bridgemates. Voor dupliceermachines is de renteloze lening alleen van toepassing bij aanschaf van een dupliceermachine bij de Bridge- en Boekenshop. Deze lening is voor een totaal bedrag van € 1.000. Beide leningen moeten in 2 gelijke delen over een periode van 2 jaar terug betaald worden. Neem contact op met de afdeling clubondersteuning, 030-2759932 als u van één van deze diensten gebruik wilt maken.

Gratis (les)materialen
De BridgeBond verstrekt onder bepaalde voorwaarden gratis (les)boekjes voor cursisten of nieuwe leden aan verenigingen. Het gaat om de boekjes: ‘Start met bridge’, ‘Startersbridge’, ‘Bridge in een flits 1’ en ‘Bridgeclub, Aangenaam!’. U kunt de boekjes aanvragen bij het bondsbureau (ondersteuning@bridge.nl).
LET OP: Bij bestelling via de Bridge- en Boekenshop krijgt de vereniging de boekjes niet gratis.