Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Kennisbank

De toekomstdrive: speciaal voor cursisten

Een Toekomstdrive is je eerste bridgedrive. Spannend! Daarom hebben we je eerste drive speciaal ingericht. Ook docenten en clubbegeleiders zijn welkom. Hier vind je meer informatie voor jou als cursist, docent of club.


 

Ben je bridge aan het leren?

Training en opleidingen op het gebied van bridge

Cursisten, doe mee aan een Toekomstdrive!

Toekomstdrives, je vindt ze overal en ze zijn er speciaal voor jou!

Een eerste drive spelen is het mooiste wat er is, maar ook nog wel spannend. Op dat moment is een toekomstdrive dé oplossing. In een ontspannen sfeer en onder vertrouwde begeleiding maak je kennis met het fenomeen bridgedrive. Met en tegen andere cursisten spelen is de ideale overstap naar het echte werk. Na deze ‘proefrit’ weet je waarom bridgedrives zo ontzettend populair zijn.

De toekomstdrives worden in het hele land georganiseerd, van maart tot mei. Er is er dus vast een bij jouw club in de buurt. Kijk hieronder welke datum en locatie je bevalt en geef jezelf op via je docent of club of vermelde contactpersoon. Je docent mag gezellig meekomen. Tot ziens op een van de Toekomstdrives!


Geef je bridgeles?

Docenten begeleiden cursisten

Als bridgedocent kun je jouw cursisten opgeven. In veel gevallen is de Toekomstdrive de eerste wedstrijd (‘buiten de deur’) van je cursist. Daarom vinden docenten het vaak leuk om te begeleiden op de dag zelf.

We spelen in twee groepen: beginners (“lesboekje 1”) of gevorderden (“lesboekje 2”). De spellen zijn afgestemd op het niveau en ook het speeltempo is aangepast. Cursisten mogen vragen stellen.

Na afloop van de drive krijgen alle deelnemers een boekje met de spellen die ze hebben gespeeld. De uitleg over bieden en spelen is leuk en leerzaam.


 

Leidt jouw club cursisten op?

Clubs, meld je cursisten aan voor de Toekomstdrive!

Ook als je club nieuwe leden opleidt, zijn je cursisten van harte welkom op de Toekomstdrive! Moedig en meld ze aan. De begeleidende docent mag natuurlijk ook meekomen. Een cursist mag één keer per seizoen deelnemen, in de groep beginners of gevorderden. Meer informatie voor docenten en over de groepen vind je hieronder.


 

Meer informatie

Toekomstdrives in Bridge magazine

Toekomstdrives: wat, wanneer, waar?

Benieuwd hoe het is voor cursisten? Lees het artikel over de Toekomstdrive in het magazine Bridge.

Hieronder vind je meer informatie over de locaties en de organisatie van de Toekomstdrives.

Ander nieuws