Uitslagen App

Na een clubmiddag of -avond is er niks leuker en leerzamer dan je eigen overzicht bekijken (en te bespreken met je partner). Of je scores vergelijken met je clubgenoten. Je kunt zelfs zien wat je vrienden op een andere club of drive hebben gescoord. Daarvoor hebben we de UitslagenService ontwikkeld. Elke week worden zo miljoenen uitslagen bekeken. Een service die we graag aanbieden aan onze leden, liefst zo handig mogelijk. Vandaar dat we ook een app hebben ontwikkeld die de Uitslagenservice op je smartphone of tablet ontsluit. Zorg ervoor dat je de app die deze service ontsluit altijd bij de hand hebt, op je smartphone.

De BridgeBond stelt aan het gratis gebruik van de app slechts één voorwaarde: je bent lid (en hebt daarmee een NBB-Lidnummer). Welke uitslagen beschikbaar zijn is afhankelijk van de organiserende wedstrijdleiding. Om ze te kunnen raadplegen moeten uitslagen logischerwijs beschikbaar zijn via de NBB-UitslagenService. Dit is in principe mogelijk voor alle bij de BridgeBond aangesloten clubs en organisaties van drives.