Alle updates

Vanaf 1 oktober 2019 kunnen uitslagen alleen nog naar de website gestuurd worden met versie 4.3 of versie 3.1.44 (of nieuwer).

Hier kun je de meest recente versie 4 downloaden om te installeren. Voordat je deze versie gaat installeren is het verstandig om de bijbehorende releasenotes eerst goed door te lezen. Versie 4 heeft een heel ander uiterlijk gekregen. Kijk ook eens bij de instructievideo’s.

Gebruikers van Office 2010 óf een oude computer met 32-bits kunnen bij de helpdesk de update (voor versie 4) aanvragen. De onderstaande updates zijn dan niet bruikbaar.

Releasenotes 4.3.docx
Download
NBB-Rekenprogramma versie 4.3.0.9
Download
Handleiding NBBR versie 4
Download

Hier kun je de laatste versie 3 downloaden. Lees ook de releasenotes.

Releasenotes versie 3
Download
NBB-Rekenprogramma versie 3.1.44
Download