Waar vind ik mijn meesterpuntensaldo?

Het saldo van je NBB-Meesterpunten kun je op elk moment opvragen via MijnNBB. Klik hier voor meer informatie over MijnNBB. Het is essentieel dat je e-mailadres in de ledenadministratie geregistreerd staat. Is dat niet zo? Stuur je e-mailadres naar onze helpdesk of laat het toevoegen door de secretaris van je club. Zolang je e-mailadres niet bekend is, kun je geen wachtwoord krijgen of wijzigen. Is je e-mailadres bekend, dan kun je verder alles gemakkelijk zelf.

MijnNBB ziet er zo uit:

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Mocht je je wachtwoord zijn vergeten dan kun je het opvragen, via ‘Wachtwoord opvragen’ in het linkermenu (bovenaan).

Hoe vind ik snel mijn lidnummer?
Om MijnNBB te kunnen gebruiken heb je je lidnummer nodig. Ben je dat vergeten? Je kunt je lidnummer hier opvragen. Vul je geboortedatum en postcode in en je lidnummer verschijnt.

Waar in MijnNBB vind ik mijn meesterpunten?
Om je saldo te zien klik je eerst op ‘Persoon’ in het menu rechtsboven. Dat ziet er zo uit:

Als je op persoon hebt geklikt, kies dan links ‘Meesterpunten’:

Je overzicht toont de meesterpunten die je hebt gehaald, waarmee je ze hebt gehaald en nog veel meer informatie.