Wachtwoord werkt niet?

Je probeert in te loggen bij mijnnbb en je krijgt de melding dat de combinatie NBB-Lidnummer/wachtwoord niet klopt of dat je account geblokkeerd is.

Combinatie NBB-Lidnummer/wachtwoord klopt niet

Het wachtwoord voor http://www.mijnnbb.nl/ is hoofdlettergevoelig. Het beste is dat je werkt met “kopiëren en plakken”. Dat doe je door met de muis aan het begin van de tekst te gaan staan, de linkermuistoets ingedrukt houden en naar rechts verplaatsen. Nu is de tekst blauw (of zwart). Ga met de muis op het blauwe gedeelte staan en klik op de rechtermuistoets en kies kopiëren. Ga nu naar het vakje waar je tekst in moet staan, klik op de rechtermuistoets en kies plakken.
Zorg er ook voor dat het vinkje voor lidnummer onthouden niet aanstaat en voer je lidnummer opnieuw in.
Als er meerdere personen gebruik maken van mijnnbb op één computer, dan moet je ervoor zorgen dat het vinkje voor lidnummer onthouden niet aan staat. De computer onthoudt, ondanks het feit dat je iets anders hebt ingevoerd, het eerst ingevoerde lidnummer.