Wisselende paarnamen op USS

Binnen het NBB-Rekenprogramma is een optie toegevoegd om ledenbestanden uniek te maken voor het speelmoment. Deze optie moet toegepast worden als:

–          je club meerdere speelmomenten heeft.
–          je club naast je clubavond nog andere evenementen organiseert (bijv. een kroegendrive).
–          je voor het district het NBB-Rekenprogramma gebruikt (DKL).
–          je het NBB-Rekenprogramma voor de Tweede Divisie gebruikt (RKL).

Het ledenbestand moet voor ieder speelmoment apart losgekoppeld worden. Ter illustratie: je club speelt op maandag en woensdag. Je leest de back-up in die voor de maandag wordt gebruikt. Je maakt het ledenbestand uniek (beschrijving staat hieronder). Je maakt weer een back-up. De maandag gaat met deze back-up verder. Let er op dat alle wedstrijdleiders van de maandag deze back-up gebruiken. Voor de woensdag lees je de back-up in die voor woensdag wordt gebruikt. Daar doe je hetzelfde.

NB. Mocht je club op alle speelmomenten met dezelfde back-up werken, dan is dit niet nodig.

Ledenbestand uniek maken NBB-R versie 3

Ga binnen het NBB-Rekenprogramma naar het menu Club – Algemene gegevens

Zet het vinkje aan en klik op de knop ‘Leden loskoppelen van andere speelmomenten’.

Klik daarna pas op ‘OK’.

Ledenbestand uniek maken NBB-R versie 4

Klik bij het tabblad ‘Club’ op de knop ‘Algemeen’.

Zet het vinkje aan en klik op de knop ‘Leden loskoppelen van andere speelmomenten’.

De wijziging wordt doorgevoerd als je dit scherm afsluit door rechts bovenin op het groene vinkje te klikken.