Is lid worden iets voor mij? Probeer het nu gratis uit...
Om te weten wat de diensten van de BridgeBond inhouden kun je gratis 3 maanden (!) proeflid worden. Aanmelden kan hier! Een proeflidmaatschap start direct (op moment van aanmelding) en stopt automatisch drie maanden na de ingangsdatum.

Als lid van de Bridge Bond mag je gebruikmaken van alle diensten en producten die wij speciaal voor onze leden ontwikkelen. Een groot aantal van de voordelen gaat volledig geautomatiseerd, bijvoorbeeld het bijhouden van je meesterpunten of het opmaken van je persoonlijke score-overzichten in de uitslagenservice. Verder ontvang je het blad Bridge thuis, kun je kaderopleidingen volgen of de helpdesk raadplegen.

De sleutel: je NBB-Lidnummer
Je krijgt een persoonlijk NBB-Lidnummer en dat kun je zien als de sleutel tot al deze producten en diensten.

De BridgeBond: voor iedereen die van bridge geniet
Graag zouden wij je verwelkomen als persoonlijk lid van de BridgeBond! We zijn ervoor het plezier in bridge te verhogen, of je nou thuis speelt, op een kroegendrive, via internet of op een club. Van cursist tot competitiespeler. Al onze diensten zijn erop gericht. We hebben tenslotte geen winstoogmerk: we zijn er puur voor de spelers en de sport. Om die reden kunnen we ook veel waarde aanbieden tegen een relatief bijzonder laag tarief. Het lidmaatschap kost € 25,00 per jaar (zonder volmacht € 30,00).
Word nu lid van de Nederlandse Bridge Bond!

Er zijn meer dan 1.000 bridgeverenigingen aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond. Er is dus vast wel een vereniging in de buurt.
Op www.nbbclubsites.nl hebben alle aangesloten verenigingen een website. Op het openingsscherm kun je een vereniging zoeken op plaats. Bij iedere vereniging staan de contactgegevens en informatie over de vereniging.
Als je nog niet kunt bridgen geven veel verenigingen cursussen of ze kunnen je doorverwijzen naar een bridgedocent in je omgeving. Klik hier voor meer informatie over bridge leren. 
Neem gerust contact op met een vereniging voor meer informatie, nieuwe leden worden altijd met open armen ontvangen!

Het NBB-Lidnummer: waarom?
Per 1 januari 2017 heeft de BridgeBond het NBB-Lidnummer in zijn diensten centraal gezet. Dit is gedaan om bridge voor mensen met een actief NBB-Lidnummer goedkoper te maken. Ook verwachten we dat bridgeclubs en organisatoren heel praktisch met het NBB-Lidnummer kunnen werken en we de organisatie vergemakkelijken.

Het lidmaatschap van de BridgeBond biedt een bridgevereniging en haar leden veel service en voordelen.
Het magazine Bridge, kaderopleidingen, gratis meesterpunten, mogelijkheid om deel te nemen aan competities, collectieve verzekeringen en natuurlijk ook gratis gebruik van het NBB-Rekenprogramma en de NBB-Clubsites (gratis clubwebsite met de uitslagen) met een helpdesk. 
Verder korting op Bridgemates, maar ook korting op de aanschaf van bridgematerialen bij de Bridge en Boekenshop.