Er zijn meer dan 1.000 bridgeverenigingen aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond. Er is dus vast wel een vereniging bij u in de buurt.
Op www.nbbclubsites.nl hebben alle aangesloten verenigingen een website. Op het openingsscherm kunt u een vereniging zoeken op plaats. Bij iedere vereniging staan de contactgegevens en informatie over de vereniging.
Als u nog niet kunt bridgen geven veel verenigingen cursussen of men kan u doorverwijzen naar een bridgedocent in uw omgeving. Klik hier voor meer informatie over bridge leren. 
Neem gerust contact op met een vereniging voor meer informatie, nieuwe leden worden altijd met open armen ontvangen!

Graag zouden wij u verwelkomen als persoonlijk lid van de NBB. U ontvangt dan het maandblad BRIDGE (11 x 68 pagina's) en u ontvangt 10% korting in de Bridge en Boekenshop. Ook kunt u zich inschrijven voor wedstrijden van de Bridgebond. Het lidmaatschap kost € 30,00 per jaar, met volmacht € 25,00 per jaar.
Klik hier om lid te worden van de Nederlandse Bridge Bond

U kunt ook lid worden van de Bridgebond via het lidmaatschap van één van onze twee internetbridgeclubs: StepBridge of Berry's Internet Club (BIC).

Het lidmaatschap van de NBB biedt een bridgevereniging en haar leden talloze voordelen.
Het Bridgeblad, kaderopleidingen, gratis meesterpunten, mogelijkheid om deel te nemen aan competities, verzekeringen en natuurlijk ook gratis gebruik van het NBB-Rekenprogramma en de NBB-Clubsites (gratis clubwebsite met de uitslagen) met een helpdesk. 
Verder korting op Bridgemates, maar ook korting op de aanschaf van bridgematerialen bij de Bridge en Boekenshop.

Bij Berry's Internet Club (BIC) speelt u met en tegen de computer. Er zijn een aantal speelniveau's. Beginnende bridgers kunnen gratis Startersbridge oefenen. In de Toekomstclub en Wedstrijdclub kunt u gratis een aantal weken meespelen voordat u besluit of u lid wordt.
Als u lid wordt van Berry's Internet Club (BIC) wordt u automatisch lid van de NBB, maar dit is een lidmaatschap zonder het maandblad BRIDGE. Alleen leden van BIC kunnen voor € 10,- een abonnement op het maandblad BRIDGE nemen. Bel daarvoor met 030-2759929 of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij  de internetbridgeclub StepBridge speelt u met en tegen andere bridgers. StepBridge kent verschillende speelniveau's zodat zowel beginnende bridgers als wedstrijdspelers op hun eigen niveau hun krachten kunnen meten met andere bridgers. StepBridge is ook beschikbaar als App.
U kunt een gratis proefaccount aanvragen en 300 spellen meespelen voordat u besluit om lid te worden.
Als u lid wordt van de internetbridgeclub 
StepBridge wordt u automatisch lid van de NBB en ontvangt u het maandblad BRIDGE.

Het bondsbureau ondersteunt de aangesloten verenigingen die leden willen werven op talloze manieren. Een constante instroom van nieuwe leden is immers van groot belang voor de vitaliteit en het voortbestaan van iedere vereniging.
Lees meer....