Is lid worden iets voor mij? Probeer het nu gratis uit...
Om te weten wat de diensten van de BridgeBond inhouden kun je gratis 3 maanden (!) proeflid worden. Aanmelden kan hier! Een proeflidmaatschap start direct (op moment van aanmelding) en stopt automatisch drie maanden na de ingangsdatum.

De BridgeBond: voor iedereen die van bridge geniet
Graag zouden wij je verwelkomen als persoonlijk lid van de BridgeBond! We zijn ervoor het plezier in bridge te verhogen, of je nou thuis speelt, op een kroegendrive, via internet of op een club. Van cursist tot competitiespeler. Al onze diensten zijn erop gericht. We hebben tenslotte geen winstoogmerk: we zijn er puur voor de spelers en de sport. Om die reden kunnen we ook veel waarde aanbieden tegen een relatief bijzonder laag tarief. Het lidmaatschap kost € 25,00 per jaar (zonder volmacht € 30,00).
Word nu lid van de Nederlandse Bridge Bond!

Je kunt ook lid worden van een aangesloten vereniging en zo automatisch lid worden van de BridgeBond.

Het lidmaatschap van de BridgeBond biedt een bridgevereniging en haar leden veel service en voordelen.
Het magazine Bridge, kaderopleidingen, gratis meesterpunten, mogelijkheid om deel te nemen aan competities, collectieve verzekeringen en natuurlijk ook gratis gebruik van het NBB-Rekenprogramma en de NBB-Clubsites (gratis clubwebsite met de uitslagen) met een helpdesk. 
Verder korting op Bridgemates, maar ook korting op de aanschaf van bridgematerialen bij de Bridge en Boekenshop.

Je kunt ook lid worden van de BridgeBond via een internetclub:

Bij  de internetbridgeclub StepBridge speel je met en tegen andere bridgers. StepBridge kent verschillende speelniveaus zodat zowel beginnende bridgers als wedstrijdspelers op hun eigen niveau hun krachten kunnen meten met andere bridgers. StepBridge is ook beschikbaar als App.
Je kunt een gratis proefaccount aanvragen en 300 spellen meespelen voordat je besluit om lid te worden. Als je lid wordt van de internetbridgeclub StepBridge word je automatisch lid van de BridgeBond en ontvang je het maandblad Bridge.

Bij Berry's Internet Club (BIC) speel je met en tegen de computer. Op verschillende speelniveaus. Beginnende bridgers kunnen gratis Startersbridge oefenen. In de Toekomstclub en Wedstrijdclub kun je gratis een aantal weken meespelen voordat je besluit of je lid wordt.
Als je lid wordt van Berry's Internet Club (BIC) wordt je automatisch lid van de BridgeBond, maar dit is een lidmaatschap zonder het maandblad Bridge. Alleen leden van BIC kunnen voor € 10,- een abonnement op het maandblad Bridge nemen. Bel daarvoor met 030-2759929 of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..