Het lidmaatschap van de BridgeBond biedt een bridgevereniging en haar leden veel service en voordelen.
Het magazine Bridge, kaderopleidingen, gratis meesterpunten, mogelijkheid om deel te nemen aan competities, collectieve verzekeringen en natuurlijk ook gratis gebruik van het NBB-Rekenprogramma en de NBB-Clubsites (gratis clubwebsite met de uitslagen) met een helpdesk. 
Verder korting op Bridgemates, maar ook korting op de aanschaf van bridgematerialen bij de Bridge en Boekenshop.

De NBB kent de volgende lidmaatschapsvormen:

  1. NBB-totaalclub (totaal lidmaatschap)
    NBB-totaalclub is het reguliere, bestaande lidmaatschap, voor (bridge)clubs met een wekelijkse clubavond, inclusief het opgeven van alle leden/spelers.
  2. NBB-basisclub (basis lidmaatschap)|
    NBB-basisclub kunnen organisaties zijn als inloopclubs, toernooiorganisaties, denksportcentra, stichtingen, reisorganisaties (met afwijkende voorwaarden), etc. Het kunnen ook clubs zijn die bijvoorbeeld eens per 4 weken spelen of alleen tijdens een bepaald seizoen. Deze organisaties geven geen leden/spelers op. Spelers die wel lid van de BridgeBond willen zijn (en dat niet via een andere club zijn) kunnen individueel-recreatief lid worden. 
  3. Individueel-Recreatief lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap BridgeBond
Klik hier voor alle voordelen van het verenigingslidmaatschap.

Kosten en Gewenningssubsidie
De contributie wordt één maal per jaar (in januari) geheven.
Om de drempel van toetreding zo laag mogelijk te maken, kent de BridgeBond een subsidieregeling voor NBB-Totaalclubs die lid worden. 

Klik hier voor alle informatie over de kosten en de gewenningskorting voor NBB-totaalclubs.
Klik hier voor alle informatie over de voorwaarden en kosten voor NBB-basisclubs.

Meer informatie
Wil je als bridgevereniging meer weten over een lidmaatschap bij de BridgeBond dan zijn we je graag van dienst. Er zijn namelijk veel meer faciliteiten verbonden aan een lidmaatschap dan we hier kunnen vermelden. Graag sturen we uitgebreide informatie en je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend informatief gesprek.
Je kunt hiervoor bellen met 030-2759932 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..