Het NBB-Lidnummer: waarom?
Per 1 januari 2017 heeft de BridgeBond het NBB-Lidnummer in zijn diensten centraal gezet. Dit is gedaan om bridge voor mensen met een actief NBB-Lidnummer goedkoper te maken. Ook verwachten we dat bridgeclubs en organisatoren heel praktisch met het NBB-Lidnummer kunnen werken en we de organisatie vergemakkelijken.

  • Goedkoop: heb je een actief NBB-Lidnummer dan kun je overal gebruikmaken van onze diensten. Overal waar je speelt én meesterpunten worden verdeeld, doe je mee zonder dat aan de BridgeBond extra geld verschuldigd is. Je mag gebruikmaken van alle diensten van de BridgeBond inclusief de apps.  Als je bij meerdere bridgeclubs speelt die bij de NBB zijn aangesloten wordt voor jou nooit meer dan één contributie aan de NBB afgedragen (€ 21,50 prijspeil 2017). De lasten voor jouw enkele contributie, worden keurig verdeeld onder de clubs.
  • Gemakkelijk: Inschrijven voor een bridgedrive gaat lekker makkelijk en vooral snel met een NBB-Lidnummer. Bovendien worden alle belangrijke gegevens op die manier keurig voor jou bewaard.

Hoe krijg ik een geldig NBB-Lidnummer?
Als je clublid wordt bij een bridgeclub die aangesloten is bij de BridgeBond krijg je automatisch een NBB-Lidnummer, je club betaalt dit voor jou. Je kunt ook rechtstreeks ‘Individueel Recreatief Lid’ worden bij de BridgeBond. Dat kost vanaf € 25,- per jaar (prijspeil 2017). Niet duur dus.

Veelgestelde vragen en Antwoorden over het NBB-Lidnummer en het NBB-Proeflidmaatschap

We hebben een aantal veelgestelde vragen en antwoorden verzameld voor bridge-organisatoren, clubs en spelers.