Op de NBB-Clubsites is voor iedere vereniging een inschrijfformulier beschikbaar. Het gebruik van het inschrijfformulier biedt een aantal voordelen:

- een bestand met alle gegevens van de deelnemers
- een bestand van de deelnemers dat ingelezen kan worden in het NBB-Rekenprogramma
- de toeslag voor niet-leden wordt automatisch doorberekend aan de deelnemer

Sinds de introductie in 2005 van de gratis clubwebsites voor de aangesloten verenigingen en districten worden deze websites een paar miljoen keer per jaar geraadpleegd.
Deze clubwebsites zijn nu geheel vernieuwd. Maximaal gebruikersgemak voor de webmaster, een moderne vormgeving en uitgebreid onderzoek onder de gebruikers zijn mede bepalend geweest voor het programma van eisen. De nieuwe clubwebsites staan op www.nbbclubsites.nl.

Nieuwsbrief aan Clubwebmasters (1 juni 2013)
Nieuwsbrief aan Clubwebmasters (1 maart 2013)
Nieuwsbrief aan Clubwebmasters (12 november 2012)
Nieuwsbrief aan Clubwebmasters (13 september 2012)
Nieuwsbrief aan Clubwebmasters (17 augustus 2012)
Nieuwsbrief aan Clubwebmasters (18 juli 2012)
Handleiding Clubwebmaster NBB-Clubwebsites (versie 3.3 per 18 april 2014)
Handleiding Districtswebmaster NBB-Clubwebsites (versie 3.3 per 18 april 2014)

De Nederlandse Bridge Bond stelt aan alle districten en aangesloten verenigingen een gratis website ter beschikking. De verenigingen en districten zijn overigens vrij om deze websites wel of niet te gebruiken, wij adviseren u natuurlijk wel om deze websites te gebruiken, die uitblinken in gebruikersgemak. Deze websites staan op www.nbbclubsites.nl

1. De uitslagen uit het NBB-Rekenprogramma worden met één druk op knop naar de website gestuurd waarna de uitslagen volautomatisch zichtbaar worden;

2. De districten en verenigingen kunnen zelf op een zeer simpele wijze informatie op hun website publiceren; zoals nieuws, mededelingen, de agenda, enz.

3. De NBB zet standaard een aantal gegevens uit de NBB-database op de websites zoals samenstelling bestuur, speelgelegenheid, aantal leden, ratingoverzicht, enz.

De uitslagen uit het NBB-Rekenprogramma kunnen volautomatisch op de websites worden gepubliceerd.