Veel Nederlandse bridgers zijn tot en met 19 maart te vinden in het Amerikaanse Kansas City, Missouri. Ze doen mee aan de Spring NABC, de Noord-Amerikaanse bridgekampioenschappen. Maandag is de Vanderbilt gestart, het knock-out viertallentoernooi waaraan altijd een groot deel van de wereldtop deelneemt. Met veel winkels, restaurants en theaters is het Crown Center ook buiten het bridge goed te doen. Meer nieuws over de 'Spring North American Bridge Championships' vind je op de website van de American Contract Bridge League ACBL.

Update 20 maart: Naast de Vanderbilt is er nog een grote vis te vangen in Kansas City. Team Verbeek wint de Jacoby Swiss. Gefeliciteerd!

Update 19 maart: Nickell wint met 142-56 van Schwartz en verovert daarmee de felbegeerde Vanderbilt beker.

Update 18 maart: Ook team Rosenthal (met Jan Jansma) sneuvelt voor de finale. De strijd om de beker gaat tussen Schwartz en Nickell.

Update 17 maart: in het ijzersterke Vanderbilt knock-out toernooi is Jan Jansma door met team Rosenthal. Heel economisch, voor de tweede keer dit toernooi met een winst van 1 IMP verschil. Nu volgen de 'halve finales': Cayne-Schwartz, Nickell-Rosenthal.

Update 16 maart: Team Zagorin verliest de knock-out van team Lall. Team Rosenthal is nu nog het enige team met een Nederlander aan boord. 

Update 15 maart: Ultrasterk veld Vanderbilt knock-out Brink-Drijver (team Zagorin) en Jansma (team Rosenthal) nog 'in competition'.