Op de traditionele Lintjesdag zijn ook weer bridgevrijwilligers Koninklijk onderscheiden vanwege hun verdiensten. Wij feliciteren BS Oostburg, BC Coevorden, BC Malden, de Acol BV en Bridgeclub Reuver met hun uitzonderlijke vrijwilliger. Missen wij nog een onderscheiding? Laat het weten!

Hieronder een overzicht voor zover dat bij de BridgeBond bekend is.
Bij de BS Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen werd het echtpaar Marijke en Jacques Steijaert onderscheiden, mede vanwege hun activiteiten voor de bridgeclub.
Twee leden van BC Coevorden kregen een onderscheiding. Henk Kloeze onder meer omdat hij al een groot aantal jaren in de vereniging actief is, de laatste jaren als voorzitter. Ook Annie Bosch is lid van BC Coevorden, zij ontving haar onderscheiding voor andere maatschappelijke activiteiten.
Ook Bart de Hingh van BC Malden werd verrast met de uitreiking van een onderscheiding, voor meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk, waaronder voor BC Malden.
In Woerden werd Karel Vermeulen van de Acol BV onderscheiden, hij is (onder meer) jarenlang voorzitter van zijn club.
Frans Maas van Bridgeclub Reuver is voorzitter, vertrouwenspersoon, lid van de technische commissie en wedstrijdleider bij grote toernooien. Hij verzorgt het informatiemateriaal, werft nieuwe leden en schreef een beleidsplan voor de ledenwerving.
Jannie Simons van Bridgeclub Maasbracht verricht al vele jaren vrijwilligerswerk. Behalve voor Bridgeclub Maasbracht zet hij zich in voor de carnavalsvereniging, de Gezèttecommissie, de bouwcommissie, de handboogschutterij en voetbalverenigingen.
Mevrouw Jeanny Tijssen van Bridgeclub Melick heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze is is opgenomen als lid in de Orde van Oranje Nassau omdat zij ruim 25 jaar als bestuurder actief is voor Bridgeclub Melick en voor de vele werkzaamheden die ze voor deze vereniging heeft verricht.
De heer Math Elissen van Niet Roken Bridgeclub Schoon Slem te Soest is ook gedecoreerd voor zijn vele werk ter promotie van het bridge in Soest, naast andere maatschappelijke activiteiten.