Na afloop van het Europese Kampioenschap voor jeugdviertallen, dat wil zeggen aan het einde van komende zomer, zal Niek Brink (rechts) zijn taken als captain van het aspirantenteam overdragen aan Ruben Buijs (links). We danken Niek nu al voor zijn tomeloze inzet en heten Ruben hartelijk welkom als nieuwe captain. Minder dan 100% is niet genoeg, dus zoals Niek ervoor gaat, zo geldt dat ook voor zijn opvolger...

Van 100%...
Niek (op de aspirantenfoto van het gouden team in 2015 zie je hem onderaan als tweede van rechts) is begonnen op 1 september 2014. Helaas heeft hij geconstateerd dat hij door gebrek aan tijd niet meer volledig met het team bezig kan zijn. "Minder dan voor de volle 100% is gewoon niet genoeg!" Dat is vanaf het begin zijn streven geweest en we kunnen dan ook zeggen dat Niek alles met volle overgave heeft gedaan. Met als sportieve hoogtepunten goud op het EK viertallen van 2015 en zilver op het WK viertallen van 2016, allebei in de categorie aspiranten. We zijn ervan overtuigd dat Niek dat blijft doen de komende periode, totdat de nieuwe captain is 'geïnstalleerd'.

...naar 100%
Die nieuwe captain wordt, aansluitend op het EK viertallen voor de jeugd, Ruben Buijs. Ook Ruben kenmerkt zich door gedrevenheid en dat is de reden dat hij uit de selectie naar boven is gekomen als opvolger. Ook Ruben gaat voor de volle 100% inzet, goed nieuws voor het aspirantenteam. De Nijmeegse bridger is getrouwd met Saskia en vader van drie kinderen. Hij werkt bij de ABN AMRO. Elke maandagavond speelt hij bij BridgeBond Nijmegen en komt voor zijn club uit in de Eerste Divisie viertallen met Simon ter Elst als partner. Leuk detail is wel dat Ruben in zijn jeugdbridgeperiode ook nog even partner van Niek is geweest. We wensen Niek een hele mooie 'slotzomer' toe en Ruben in het nieuwe seizoen veel succes met zijn aspirantenteam!