Magdaléna Tichá heeft de Transfer Race 2016-2017 gewonnen met 9.063 punten. Daarmee mag ze worden beschouwd als de meest succesvolle bridger van het afgelopen seizoen. Magdaléna heeft naast haar internationale successen, waaronder goud bij de vrouwenparen op het EK in Montecatini, in het afgelopen jaar de Meesterklasse Viertallen gewonnen en brons gehaald bij de Meesterklasse Paren. Bart Nab is tweede geworden (met 8.851 punten) en Bob Drijver eindigt op de derde plaats (8.812 punten). Magie Tichá heeft logischerwijs ook het damesklassement gewonnen, Kees Bakker is eerste in het seniorenklassement (2.661 punten) en Thibo Sprinkhuizen wint het jeugdklassement (met 4.199 punten).

Meer over de Transfer Race
De optelsom van de tien hoogste meesterpuntenscores van één seizoen bepaalt de uitslag van de Transfer Race. Het prijzengeld is beschikbaar gesteld door Transfer Solutions, ICT-dienstverlener in Leerdam.

Voor de Transfer Race (seizoenranglijst) tellen van één seizoen de meesterpunten van de vijf hoogste resultaten voor 100% mee en de vijf opvolgende resultaten voor 50%. De optelsom van deze tien resultaten bepaalt de stand van de Transfer Race.
Alleen het lopende seizoen telt mee voor de Transfer Race. De stand per 1 oktober is bepalend voor de toekenning van de prijzen.
De Transfer Race is vooral publicitair interessant. Iedereen begint aan het begin van het seizoen op nul, de stand verandert voortdurend en het blijft tot het eind van het seizoen spannend wie als eerste zal eindigen. 

Links: Ratingklassementen en Uitleg ratingsysteem. Op de verenigingswebsites staan de clubranglijsten in het menu onder 'Klassementen'.