Maandelijks nemen twee clubs het tegen elkaar op in de Club Battle. In deze virtuele clubontmoeting biedt één paar van een vereniging tegen een paar van een andere vereniging. Van de biedwedstrijd tussen deze twee paren verschijnt het verslag in Bridge. Een paar dat drie keer op rij de tegenstanders verslaat verdient een waardecheque van €250,- voor de club! Ook jouw club kan meedoen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kun je maandelijks meedoen via de mailservice. Clubs die zich hebben opgegeven voor de biedwedstrijd ‘NBB Club Battle’ ontvangen de biedhanden. De opgaven voor Bridge van februari 2018 zijn weer verzonden.

Wil je meedoen aan de Club Battle?
Wil je als club ook meedoen aan de Club Battle en een paar 'afvaardigen'? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De coördinator komt dan langs op de club om de spellen af te nemen, de spelers hoeven dus nergens speciaal naartoe. De spelers mogen niet hoger spelen dan Hoofdklasse. Zou je ook wel eens mee willen doen aan de biedwedstrijd? Informeer ernaar bij je vereniging en met een beetje geluk verdien je een cheque van maar liefst 250 euro voor je club, te besteden bij de Bridge- en Boekenshop. Dat is een mooie kans op bijvoorbeeld leuke geschenken op de prijzentafel of nieuw materiaal. Wie niet waagt…

Elke maand plezier
Je kunt elke maand eerst met je partner samen 'meebieden' voordat je het verslag in Bridge leest. De biedhanden van oost en west (te zien op de foto rechts) staan achteraan in het blad. Noteer je resultaten en vergelijk ze met de kandidaten en lees wat het verslag erover meldt. Het is heel erg leuk en bijzonder leerzaam om met je partner te bieden en samen het verslag te lezen. Misschien bevalt het wel zó goed dat jullie zelf een keer meedoen aan de battle.