Clubs die zich hebben opgegeven voor de biedwedstrijd ‘NBB Club Battle’ hebben de biedhanden ontvangen voor ronde 11. In deze virtuele clubontmoeting biedt één paar van een vereniging tegen een paar van een andere vereniging. De biedwedstrijd tussen deze twee paren wordt in Bridge gepubliceerd. Een paar dat drie keer op rij de tegenstanders verslaat verdient een waardecheque van €250,- voor zijn club! Deze cheque is te besteden bij de Bridge- en Boekenshop. In editie 11 van het magazine Bridge verschijnt een verslag van de prestaties van de deelnemers aan de NBB Club Battle, die ook met deze handen hebben geboden. Deze uitgave verschijnt 27 oktober. Je kunt ook maandelijks meedoen via de mailservice.

Wil je meedoen aan de Club Battle?
Wil je als club ook meedoen aan de Club Battle en een paar 'afvaardigen'? Meld je dan nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De coördinator komt dan langs op de club om de spellen af te nemen, de spelers hoeven dus nergens speciaal naartoe. De spelers mogen niet hoger spelen dan Hoofdklasse. Zou je ook wel eens mee willen doen aan de biedwedstrijd? Informeer er eens naar bij je vereniging en met een beetje geluk verdien je maar liefst 250 euro voor je club! Dat is een mooie kans op bijvoorbeeld leuke geschenken op de prijzentafel of nieuw materiaal. Wie niet waagt…

Elke maand plezier
Je kunt elke maand eerst met je partner samen 'meebieden' voordat je het verslag in Bridge leest. De biedhanden van oost en west (te zien op de foto rechts) staan achteraan in het blad op pagina 64 en 65. Noteer je resultaten en vergelijk ze met de kandidaten van oktober, waarvan je het verslag vindt op bladzijde 56 en verder. Het is heel erg leuk en bijzonder leerzaam om met je partner te bieden en samen het verslag te lezen. Misschien bevalt het wel zó goed dat jullie zelf een keer meedoen aan de battle.