Bridgend Nederland kijkt er alweer naar uit. Dit evenement is met 13.000 paren het grootste bridgetoernooi van de wereld. Het Ruitenboertoernooi is zo uniek dat elke club in Nederland het zou moeten ervaren. De voorronden zijn van 5 tot en met 9 maart door heel het land. Doet jouw club nog niet mee? Kaart het aan bij het bestuur! Voor de organisatie hoef je het zeker niet te laten. Vanuit het bondsbureau in Utrecht doen we er alles aan om je club erbij te ondersteunen. De voorronden kunnen gewoon gespeeld worden op je eigen clubmiddag of -avond. Het Ruitenboertoernooi komt dus naar je toe. De prijzentafel met flessen wijn voor maar liefst een kwart van de deelnemers maakt het al heel speciaal. Als extra beloning zijn er de plaatsen voor de halve finales door heel het land, met als ultieme doel de feestelijke finale in Utrecht.

In het hele land worden op dezelfde middag of avond dezelfde spellen gespeeld. De spellen zijn niet ‘voorgestoken’, ze zijn volkomen willekeurig door de computer gedeeld. Ze kunnen regulier meetellen in de clubcompetitie. Je hoeft er geen aparte drive voor te organiseren (het kan natuurlijk wel). De spellen zijn nadat ze zijn geschud bekeken door een topspeler die ze van luchtig maar duidelijk commentaar heeft voorzien. Deze boekjes om na de wedstrijd uit te delen worden door de spelers in het land enorm gewaardeerd. Daarvan kun je echt iets opsteken en het nakaarten wordt ook heel gezellig.

Meld je club meteen aan via www.MijnNBB.nl of stel eventuele vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie vind je op de speciale Ruitenboerpagina.