Skip to the main content

Voor de spelers. Voor de sport.

Inloggen

Nieuws

500e leerling minibridge in Reeuwijk-Dorp

500e leerling Minibridge in Reeuwijk-DorpWoensdagmorgen sloten tien leerlingen van basisschool De Bron in Reeuwijk-Dorp hun eerste lessen bridge af. Al drie jaar op rij organiseert de jeugdcommissie van Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk bij zeven basisscholen in Reeuwijk-Bodegraven bridgelessen op vrijwillige basis. Vandaag werd de 500e leerling “afgeleverd”. Uit de tien leerlingen van De Bron die deelnamen werd door loting uiteindelijk Christa Slappendel de 500e in het district Leiden van de Nederlandse Bridge Bond.

Zij ontving de oorkonde uit handen van wethouder Dirk-Jan Knol. Een uitstekende prestatie van Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk als je weet dat in het hele district Leiden het streefaantal op 1000 was gesteld. Bridgeleraar Harm van de Wal had voor vandaag een theorietest gemaakt waarbij bleek dat de deelnemers de beginselen van het bridgespel al heel erg goed onder de knie hebben. En… heel enthousiast zijn ze.

bron: rtvbodegraven

Ook aan de slag met bridge op school?

Wil je ook aan de slag met (mini) bridge op school? We helpen je graag op gang met materialen en opleidingen! Vraag ons om hulp, als je die nodig hebt.

Ander nieuws

beleid eenzaamheid gemeente ouderen